Mellow

Igår tillbringade vi kvällen med Johanna och Rickard, på vår gemensamma kvarterskrog Mellow. Johanna hjälper oss med vårt bröllop men under tiden har vi klickat så bra så vi tänkte att vi kör en middag alla fyra! Det blev en superkul kväll med mycket skratt i fyra timmar. I slutet av kvällen, sista halvtimman så drog Johanna och jag iväg mentalt och började prata affärsideér, ”Ja men såhär borde du göra! ”Tänk om du gjorde såhär, herregud så bra”. Det var nästan så att vi bara ville åka iväg till kontoret och sätta oss vid en whiteboard för att skissa ner allting. Underbart! Våra män satt och log lite .. Tror att dom är vana med två kvinnor som försvinner iväg då och då i dagdrömmar.

Jag åt en oxrygg (well done, men ändå) .. Halleluja mitt köttsug är tillbaka!

IMG_4842
IMG_4846

Vi var sist ut på hela restaurangen .. Länge sedan det hände mig

 1. Karin skriver:

  Vad trevligt!

 2. sandra skriver:

  det är härligt när tankeverksamheten drar igång och kreativiteten flödar. Själv har jag tagit mig ut på landet i hopp om att få lite ro. Det tar på krafetrna att vara ekonomistudent!

  1. moa skriver:

   hehehe Ja den är ju känd för att vara en av de hårdaste utbildningarna på universitetet.

 3. Du och odd är sååå fina tillsammans! 🙂

 4. pilla skriver:

  Så bröllopskoordinatorn och hennes man var de nya ”vännerna” enl. Odds blogg…

  1. Linda skriver:

   Ja, så måste det ha varit! Så roligt när man både kan jobba ihop/ha en affärsrelation och trivas ihop privat!

   1. Mirre skriver:

    Om du är en och samma Linda som kommenterar här flera gånger per blogginlägg och alltid till Isabellas försvar så måste man ställa sig frågan om du jobbar åt Spotlife och/eller Isabella personligen.
    Det skulle inte förvåna mig om Isabella helt enkelt anställt någon för att lägga moteld mot alla negativa och ifrågasättande kommentarer.
    Varje gång jag eller någon annan skriver en kommentar med något som inte är en hyllning till Isabella dyker det upp ett svar från ”Linda” där det låter som vi är mindre vetande och helt fel ute.
    Vem skulle så flitigt skriva kommentarer med stöd och försvar om det inte var någon som fick betalt för det?

    1. Maria skriver:

     Men du Mirre/Curre – du kommenterar minst lika ofta som Linda men negativt, så vem betalar dig? Pappa Rydberg?

    1. Linda skriver:

     Mirre, nej, jag har inte betalt av Isabella, kan du tänka dig att det finns de som stöttar andra utan krav på ersättning?

     Jag jobbar heltid med helt andra saker men har varit hemma sjuk ett par dagar och haft tid att reta mig på den mängd av energitjuvar som ägnar betydligt mer tid än vad jag gör på att kommentera här. Jag tycker helt enkelt att det behövs lite motvikt till alla som dissar Isabella bara för att dissa, alla som går till personangrepp eller bara är otrevliga helt i onödan.

     Jag tycker att de kommentarer som jag svarat på varit helt fel ute, det är korrekt. Mindre vetande har jag däremot aldrig påstått.

     Jag gillar Isabellas blogg, jag tycker att Isabella är en driven, kreativ entreprenör som vågar gå sin egen väg och jag beundrar henne för att hon står upp för sig själv när så många gör så mycket för att trycka ner henne i skorna. Ganska unikt för en tjugotvååring i Sverige och precis vad som behövs i vårt janteland. Jag ser att Isabella gör skillnad och inspirerar och det gillar jag.

     Mest av allt kommenterar jag nog för att jag tycker att bloggen skulle bli ännu bättre om kommentarsfältet blev lite mindre hätskt och negativt. Jag läser också Isabellas kompis Elaine Eksvärds blogg, kika gärna i kommentarsfältet där, det är en enorm skillnad. Tänk om vi härinne också kunde ägna lite mer energi åt att lyfta varandra och komma med konstruktiva kommentarer istället, det hade varit rätt häftigt!

     1. ia skriver:

      Jättebra Linda, jag är helt på din sida, hög tid för ett trendbrott!

     1. Linda skriver:

      ia – Härligt, då är vi två. Minst! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..