Prata pengar!

Compricer är Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomin, häromveckan så gjorde deras privatekonom Christina en intervju om vår bok Economista!

Skärmavbild 2013-06-26 kl. 16.43.44

 1. Prata pengar är trevligt,,,,

 2. Hej Bella!
  Jag har nu lyckats spara ihop ca 130 000 kr plus genom min vanliga butikslön pga jag har planerat att börja plugga nu till hösten. Men jag undrar vad du skulle ha gjort i min situation av dom pengarna! Är det bäst att jag kanske investerar dom i aktier så dom kan öka eller ha kvar dom i mitt enkla sparkonto och inte göra något så att ja inte behöver ta så mycket lån när skolan väl börjar? Vad tycker du? Kram! 🙂

  1. investera dom i aktier så dom ökar: sparkonto är ett dåligt val, du kan köpa aktier och sälja av när du vill ha lite pengarna. Lycka till med att plugga:))))))

 3. Kim skriver:

  Hej Bella! Har du aldrig funderat på att starta några företag som är lönsamma, långsiktiga och som genererar pengar? Kanske t om med ha ”massor av anställda” framöver?

 4. Runkis skriver:

  Hej, ja heter Runkis o ja e bra bög. Ja tycker att de ska va mer pengar för att runka me fin snopp, då ska ja va rik som Katja. O kunna köpa mer sprut!!!!!

 5. Karin skriver:

  Avslutade du någonsin dina studier?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..