Nyhetsmorgon

IMG_4823
IMG_4826

.. En trevlig start på dagen, har möte med min advokat nu. Skriver mer sen!

 1. Elin skriver:

  Vad fin du är Bella! Åh, man blir så himla glad av dig <3

 2. Sara skriver:

  1. Fyfan vad snygg du är, jag DÖR avundsjukedöden.
  2. Fyfan vad härlig du är. Herregud. Så jävla underbar.

 3. Hej Bella!
  För en månad sen så skrev du ett inlägg med fördelarna med ditt singel liv och fördelarna med att vara sambo/partners.
  Jag blev så glad av att läsa hur du berättade om när du levde själv och hur du tog vara på den tiden. Men nu ska jag komma till kritan, kan du inte skriva ett till inlägg om detta om du har inspiration. För jag blev så glad över det inlägget då det tagit slut mellan mig och min partner. Skulle värma mig så mycket. Att man kan ha det bra och stå på sina egna ben. Att man inte behöver känna trygghet i någon annan och det är nog många fler än mig som behöver detta. Kram till dig på förhand!

 4. Malin skriver:

  Nær slæpper du din hudvårdsserie? vilken inriktning blir det, medicinsk eller mer spa? 😉 fattade det før længe sedan 😉 Kram!

 5. Lena skriver:

  Hej Bella! jag läste att du kunde tänka dig Montessoriförskola till ditt kommande barn. Vill bara säga att du är helt inne på rätt spår, om du vill ha en förskolan som sätter det enskilda barnet i centrum. Jag är själv montessoripedagog och kan varmt rekommendera det! Jobbade på kommunala förskolor tidigare, men gick ifrån det pga. att det var så gruppfokuserat.
  Alla skulle göra ”allt” helst samtidigt. Montessori tänker tvärtom, att det enskilda barnet får styra och så är det högre personaltäthet. Stor skillnad på kvalitet enligt min mening!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..