ANNONS

Morgonlyx

/

Jag älskar lyxiga produkter som doftar gott och Therese på Spa By Us tipsade mig om Elemis-serien för några månader sedan, och jag har inte använt något annat till kroppen efter det. Elemis är en spa-serie men kan användas för hemmabruk. Min nya favorit är Skin Nourishing Milk Bath. Egentligen ska man ha den i ett badkar men det har jag inte hemma så jag kör den i duschen som en lotion när jag precis är klar. Den är som en body lotion men har en annan mycket lättare konsistens som mjölk istället. Men den går in snabbt i huden och huden blir alldeles silkeslen. Men det bästa med kroppsmjölken är att den läker torr hud. Jag har alltid torr hud och mina smalben ser inte ut som en krokodil längre. Jag får även eksem ibland och kliande hud av alla myggbett, upplever att mjölken lindrar. Väldigt bra. Jag bad Therese om en rabatt till er och ni får 20% på alla hennes produkter på webshopen här.

Strax ska jag hoppa in i en taxi till TV4-huset, 9.45 är jag med som gäst! 

IMG_4816

Två favoriter, kroppsmjölk och en shower cream som doftar himmelskt

45
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00