Klipp från imorse

Jag har haft full fart med möten under dagen så jag har inte hunnit uppdatera. Nyhetsmorgon gick som sagt bra, min vän Fanny jobbar ju i sminket så vi hade skrattat så himla mycket så jag var så glad under inspelningen. Men sedan är jag väldigt lycklig nu med graviditeten och allt, tror att det gick igenom rutan. Efter det träffade jag mitt ombud, det är ju rättegång imorgon med talarförmedlingen som jag har stämt. Jag tänker dock inte uttala mig mer om det. Efter det så hade jag möte med det nya företaget och pratade produktion, tror att vi måste boka en resa till Portugal i juli för att besöka fabriken. Kul! Efter det hade jag ett möte med Spotlife och stämde av.

Skärmavbild 2013-06-26 kl. 15.17.27
Skärmavbild 2013-06-26 kl. 15.16.56
 

Blondinbella:%20%22Min%20f%C3%A4stman%20tyckte%20att%20jag%20var%20f%C3%B6r%20ung%22

 1. Satan i gatan vad vacker du är!

 2. Anna skriver:

  Du fullkomligt strålar av glädje Isabella! Underbart att se. 🙂
  (Dessutom så älskar jag ditt hår i det här klippet! Så livligt och härligt rufsigt.)

 3. Du är så himla charmig! ( och självfallet smart, duktig och framgångsrik) . Blev väldigt glad av det här klippet. Ha en fin sommar!

 4. Joanna skriver:

  Gud vilket vackert leende du har!

 5. åh så fin du är, så sjukt bra förebild för alla!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..