14 november

Vår bebis är beräknad till den 14 november. Det känns som en bra dag. Astrid Lindgren föddes det datumet. Dock är det inte alltid bebisen ”ploppar ut” (gud tänk om det var så enkelt) den dagen men något som känns säkert är att det blir en Skorpion till stjärntecken. Jag kan inte så mycket om Skorpionen som stjärntecken. Det är inte direkt så att jag följer horoskop slaviskt men jag tycker absolut att det är roligt att läsa på. Själv är jag en våg (21 oktober) och Odd är en vädur (27 mars). Jag har läst på om Skorpionen lite och det känns ju som ett väldigt bra tecken! Modig och envis.

Kan inte ni som har koll berätta vad som är typiskt för en Skorpion? 

Skärmavbild 2013-06-26 kl. 16.50.17

Det här känns ju tryggt :- ) Artikel från DN

Skärmavbild 2013-06-26 kl. 16.51.32

Ehmm.. Outtömligt behov av sex känns ju sådär halvkul att läsa som blivande föräldrar. ”Styrande kroppsdel är könsorganet ” ha ha. Är det någon Skorpion som känner igen sig? Yrken, forskare eller detektiv känns ju ballt! Nä nu ska jag sluta nörda in mig i det här .. Odd blir tokig på mig när jag pratar om dessa ”hokuspokus-grejer” enligt honom .. Han har ju rätt, men det ju roligt!

 1. merjam skriver:

  Hej! Gud vad häftigt att du skall födda i november. Jag är en skorpion, född 5 e november, och tycker nog att det är den bästa tecken som finns. Nog är vi envisa och har så mycket energi så att det kan bli skrämmande ibland. Fick höra på arbetet att jag är väldigt fokuserad på arbetsuppgifter, och (bäst… , allt är relativt) men när statistken tas ut så är jag alltid på topp 🙂 Vi är lojala vänner och älskare och bra människoskänare. Folk brukar säga att skorpioner är intelligenta, jag skulle säga att vi har bra intuition, som leder oss på rätt spår. Tycker om att hjälpa andra, och yrken som socionom, psykolog passar bra för en skorpion. Vi är också väldigt ärliga och säger saker som de är …. ( inte alltid bra för folk klarar inte alltid av det). Vi är otroligt beskyddande mot de vi älskar/tycker om och skulle gå igenom eldoch vågor att försvara de vi tycker om och även de svaga som inte kan försvara sig själva.Vi besitter en väldigt utvecklad känsla för rättvisa, och har förmåga att läsa av vår omgivning mycket bättre och snabbare än de själva.

  Ja, det sägs att skorpioner är en av de mest förförande tecken i zodiaken. Vårt sätt att gå, klä oss, titta på eventuell partner, gör oss oemotståndliga. Jag skulle säga att de flesta skorpioner är självsäkra, vet vad de vill är egenskap som fascinerar och gör oss till de vi är….

  Oh, spännande ämne att prata om,finns så mycket att säga…

 2. Hanna skriver:

  Jag är skorpion, född 13 november! Jag pluggar till sjuksköterska, har alltid vetat att jag vill jobba med något där jag får vara till stor hjälp för andra 🙂 Lite motsägelsefullt att ”novemberbarn tjänar mest”, när de också vill ha yrken där man hjälper andra, iallafall i mitt fall. 🙂

 3. Oliwia skriver:

  Jag är skorpion, och har sökt till lärare till hösten så på yrket kan det stämma 🙂 väldigt envis är jag också som står ofta på horoskop för skorpionen 🙂

 4. A skriver:

  Hur vet du att horoskop är hokus-pokusgrejer? Även om det inte är bevisat att det finns – jag vet inte om det är så men ifall att – behöver inte det betyda att det inte finns sanning i det. Och sådant som är vetenskapligt bevisat kan ju motbevisas, eller så behöver man inte tro på bevisen, man kan tycka att man har anledning till det. Vet man egentligen någonting helt säkert? Jag tror inte det. Du skrev ju förut att du inte visste om du trodde på andar och liknande, så jag undrar bara varför du tror att horoskop är hokus pokus? Inte för att det är riktigt samma sak men båda lite inom det övernaturliga spektrumet skulle jag säga.

 5. Cajza skriver:

  Jag är skorpion, det känns lite läskigt att läsa för nästan allt stämmer även om just hemlighetsfull inte stämmer så bra är en väldigt öppen person som dumt nog kan berätta om mitt liv för en främling i stort sätt, men jag läser andra som en öppen bok 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..