ANNONS

14 november

/

Vår bebis är beräknad till den 14 november. Det känns som en bra dag. Astrid Lindgren föddes det datumet. Dock är det inte alltid bebisen ”ploppar ut” (gud tänk om det var så enkelt) den dagen men något som känns säkert är att det blir en Skorpion till stjärntecken. Jag kan inte så mycket om Skorpionen som stjärntecken. Det är inte direkt så att jag följer horoskop slaviskt men jag tycker absolut att det är roligt att läsa på. Själv är jag en våg (21 oktober) och Odd är en vädur (27 mars). Jag har läst på om Skorpionen lite och det känns ju som ett väldigt bra tecken! Modig och envis.

Kan inte ni som har koll berätta vad som är typiskt för en Skorpion? 

Skärmavbild 2013-06-26 kl. 16.50.17

Det här känns ju tryggt :- ) Artikel från DN

Skärmavbild 2013-06-26 kl. 16.51.32

Ehmm.. Outtömligt behov av sex känns ju sådär halvkul att läsa som blivande föräldrar. ”Styrande kroppsdel är könsorganet ” ha ha. Är det någon Skorpion som känner igen sig? Yrken, forskare eller detektiv känns ju ballt! Nä nu ska jag sluta nörda in mig i det här .. Odd blir tokig på mig när jag pratar om dessa ”hokuspokus-grejer” enligt honom .. Han har ju rätt, men det ju roligt!

126
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00