Må Bra

Jag kom nyss hem från två bra möten. Ett som rör en anställning jag kommer att lägga ut under sommaren. I höst behöver jag nämligen anställa en till person i Löwengrip Invest, är du nyfiken så håll utkik i bloggen de närmsta två veckorna. Sedan hade jag möte med min redovisningsbyrå, lämnade kvitton och igenom bolagens ekonomi och redovisning. Nu kom jag nyss hem, är hemma ett tag innan jag ska iväg igen, ska bara göra lite lunch och sedan svara på era frågor.

Här är förresten senaste numret av Må bra (nr 7) en stor intervju med mig! 

IMG_4812

.. Alltså titta på den här bilden. Den är ju fin men vad gör jag? Fingrar på en växt som inte ens är min? Jag sa till fotografen att det här kommer nog att se lite märkligt ut .. ”Nejdå! Det känns bara konstigt men det ser bra ut” .. Hmmmmm, tycker ni att det ser naturligt ut?

 1. Båda bilderna är fina på dig, men fotografen borde skämmas – vad är grejen med att pilla på växten och pilla i nacken?

 2. Jag tycker att man ser på dig att du tycker att det känns underligt:D Och varför fingra på en krukväxt överhuvudtaget? Det gör man väl inte ens med sina egna, och absolut inte när man ska bli fotograferad?:) Lustig idé!

 3. natta skriver:

  snygga bilder!

 4. i skriver:

  Haha, du är så rolig Bella!

 5. Emma skriver:

  Hade tidningen handlat om växter hade jag förstått bilden, eller om du haft ett stort intresse i blommor, men nu ser det rätt udda ut faktiskt 😛

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..