Economista inbunden

Titta här! 

Så här kommer boken Economista se ut när den kommer ut i butik den 4 september. Det ni ser under är hela omslaget till den inbunda boken. Jag tror verkligen att vår vita bok kommer att sticka ut bland alla andra böcker i butikerna. Snyggt! I vanliga fall när jag släpper en bok (herregud tänk att jag kan säga så!) så brukar jag åka runt i hela Sverige och signera. I år kommer jag inte orka det på samma sätt eftersom jag ska föda i höst så det blir få signeringar på Åhléns och NK. Men Pingis och jag kommer även att besöka bokmässan i Göteborg i september, det ska bli spännande.

1

  1. Petra skriver:

    Vad fin den är! Ser fram emot att få läsa ännu en bok av dig. Du har mycket klokt att dela med dig av!

  2. Julia skriver:

    SNÄLLA Isabella kan inte du boka in ett möte med Dessie och förklara hur ett föräldrarskap bör och hur det ska hanteras i framtiden. Jag menar hon RÖKER under sin graviditet (redan i ett tidigt stadium) Blir så ledsen när hon inte verkar förstå allvaret med att vara gravid. Vänligen, Julia!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..