Bamseklubben!

När jag var liten så var ett av årets höjdpunkter att åka till Kanarieöarna och bo på hotellet med bamseklubben .. Eller kanske var det en giraff? Jag minns inte. Jag var där varje år från att jag var sex år och det var samma lycka varje gång. Det var baklängesmiddagar där vi fick börja med glass och så uppträdde vi på scenen inför våra föräldrar på kvällarna. Jag minns att jag aldrig ville kliva av scenen när något annat barn skulle upp. Jag tyckte att jag kunde stå där själv. Jag och min lillebror sprang runt till alla spelautomater, åt godis och försökte förstå oss på vad de norska och danska barnen sa. Språken var allt mer knepigare på den tiden och i den åldern.

Nu när vi väntar barn så tycker Odd att jag pratar om den där Bamse-klubben hela tiden. Men jag längtar sååå tills om några år när vi åker dit eller till Mallorca på charter en vecka med två eller tre småttingar som får uppleva min barndomslycka på samma sätt som jag gjorde. Odds familj gjorde mer kulturella resor än min familj och satt aldrig någonsin på ett plan där alla applåderade när man landat. Under min tonårstid så fick jag bara ångest och skämdes lite när jag tänkte på Kanarieöarna och klappade-resenärer, men nu känns det bara mysigt och kärleksfullt.

bild1

Jag älskar ju Mallorca och jag besökte Alcudia för några år sedan och där har de sådana familje-resort. Nu är det bara att räkna ner .. Snart sitter vi där hela familjen! 

img_16531

Såhär såg jag ut sist jag var i Alcudia.. Lite yngre :- )

 1. Angela skriver:

  Vi ska dit på onsdag! Är det bra där? Hade egentligen velat åka till sunwing beach .. hoppas det är ok på alcudia pins 🙂 synd bara att det ligger så långt från hamnen .. är det bra standard? Fint rent? Några tips? Råd?

 2. Lina skriver:

  När vi va i Mallorca för något år sedan så bodde vi på ett hotell i Alcudia ( stav) hade vi exakt samma utsikt från våran balkong! Jag tror vi kan ha bott i samma rum haha! 😀

 3. emelie skriver:

  hehe annat par skulle det stå, min son distraherar mig hela tiden så man skriver fel 😉

 4. Emelie skriver:

  hej bella! vi ska åka till alcudia i sommar med vår son som är 2,5 år. vi har varit i spanien varje år sedan han föddes och mallis blir nu andra gången. Alcudia är verkligen jättefint och perfekt för småbarnsfamiljer:) var också där när jag var yngre när min lillebror var liten. denna sommaren åker vi tillsammans med ett annat barn som också har en son och en bebis på väg:) ska bli så mysigt! önskar er all lycka inför bröllopet och bebis! mvh emelie

 5. Sofie skriver:

  Men vad snygg du var på den bilden ! Du är snygg nu med såklart 🙂
  Glad midsommar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..