Bamseklubben!

När jag var liten så var ett av årets höjdpunkter att åka till Kanarieöarna och bo på hotellet med bamseklubben .. Eller kanske var det en giraff? Jag minns inte. Jag var där varje år från att jag var sex år och det var samma lycka varje gång. Det var baklängesmiddagar där vi fick börja med glass och så uppträdde vi på scenen inför våra föräldrar på kvällarna. Jag minns att jag aldrig ville kliva av scenen när något annat barn skulle upp. Jag tyckte att jag kunde stå där själv. Jag och min lillebror sprang runt till alla spelautomater, åt godis och försökte förstå oss på vad de norska och danska barnen sa. Språken var allt mer knepigare på den tiden och i den åldern.

Nu när vi väntar barn så tycker Odd att jag pratar om den där Bamse-klubben hela tiden. Men jag längtar sååå tills om några år när vi åker dit eller till Mallorca på charter en vecka med två eller tre småttingar som får uppleva min barndomslycka på samma sätt som jag gjorde. Odds familj gjorde mer kulturella resor än min familj och satt aldrig någonsin på ett plan där alla applåderade när man landat. Under min tonårstid så fick jag bara ångest och skämdes lite när jag tänkte på Kanarieöarna och klappade-resenärer, men nu känns det bara mysigt och kärleksfullt.

bild1

Jag älskar ju Mallorca och jag besökte Alcudia för några år sedan och där har de sådana familje-resort. Nu är det bara att räkna ner .. Snart sitter vi där hela familjen! 

img_16531

Såhär såg jag ut sist jag var i Alcudia.. Lite yngre :- )

  1. Har du så mycket tid över i ditt liv att du sitter och kommenterar andra människors kroppar? Det är NÄTHAT rent ut sagt!
   Håll koll på dig själv och ditt liv, som tur är finns det människor som inte bryr sig om dagens kroppsideal hit och dit! Och sålänge man mår bra får man väl se ut exakt som man vill?
   Gör något annat med din värdelösa tid, annat än att smygttrakassera andra!

   1. ELAK?? Hon sa inte att hon var tjock utan tyckte bara att hon var smalare där.. Något fel med det? Du verkar inte ha mer empati för andra människor eftersom du måste slänga in en så dum kommentar. Att du orkar lägga ner energi och tid på det..

    1. Ursäkta men hur hade du själv reagerat om någon skrev en sådan kommentar om din kropp?
     Visst, Elin skrev inte att hon var tjock men vad tror du egentligen att hon ville få sagt med den kommentaren? Jag menar, även om ord inte alltid blottar upp sanningen till hundra så kan de skada så mycket ändå! Vad du tar som okej som läsare kanske inte personen på bilden mår bra utav.
     Tänk dig att någon lägger ut en bild och skriver ”Lite yngre” och någon sedan kommenter ”Och tjockare..” Blir inte det redan då väldigt mycket värre för de flesta?
     Jag tycker att kommentaren Elin skrev inte var okej för 5 öre, OCH jag står upp för det! Något mer du undrar? Svarar gärna!

     1. Handlar fortfarande INTE om näthat att skriva detta då det är ett visuellt faktum sagt utan värdering…

     2. Det är du som lägger ner sån fruktansvärd energi. Tycker du ska ta och skaffa dig ett liv. Jag kan läsa mellan raderna men lägger inte så stor energi på skit saker

  2. Släng upp en bild på dig får vi döma ditt utseende. Har verkligen inte mycket övers för Löwengrip men sådana kommentarer är enbart onödiga. Vill också göra dig uppmärksam på det faktum att Löwengrip är gravid. Om du inte visste det 🙂 Du vet väl att gravida går upp i vikt.

  3. Jag tänkte också ”och smalare” och med det så tänkte jag inget negativt egentligen om isabella eller bilden eller nått annat. Jag tyckte hon va jättefin på bilden och tycker hon är jättefin nu, men det var första tanken som slog mig bara. Inget näthat bara för att man ser det så…

  1. Jag har inga barn ännu, men jag kan tänka mig att när man blir gravid och kanske till och med är det mer speciellt första gången man blir gravid, ja då lär man vilja prata om det mest hela tiden. Sånt förstår jag i alla fall, jag hade nog också gått runt och stoltserat med min mage och velat påpeka att jag är gravid för alla. Inte alls konstigt tycker jag. Man måste ju vara riktigt stolt över att vara gravid 🙂

   1. Behöver inte överdrivas. På Bella låter det som en världsnyhet och att hon är den första som är gravid. Jag tror att 99% av hennes läsare har redan flera ungar så det är inte så märkvärdigt.

    1. Kom ihåg att BB uppfann hjulet, skriver och talar om fullständiga självklarheter som om hon just kommit på detta, inget nytt under solen alltså. Mycket har det varit och mer lär det bli, snart kommer böcker om både det ena och det andra skall ni se…

     1. Alltså ursäkta men vad är ni för människor egentligen?! Hur kan ni inte ha förståelse för att en graviditet är det största som händer i livet och att det är det enda man tänker på och det enda man vill prata om. Det är magiskt och underbart att bära på ett liv som man skapat med personen man älskar mest i världen. En liten rörelse i magen gör att man känner sån kärlek till det som finns där inne trots att man aldrig träffat han/hon än. Msn känner redan att man skulle skydda den lilla med sitt liv. Det är visst märkvärdigt att vara gravid. Fattar inte varför ni läser hennes blogg om det stör er så mycket. Tack och hej!

    2. Att vara gravid och få ett barn är ALLTID märkvärdigt för den som får uppleva den lyckan. Spelar liksom ingen roll att det händer överallt och hela tiden, det är ändå varje gång ett mirakel.

     1. Fast man behöver inte skriva som om ingen annan vet något om hur det är att vara gravid..

    3. Hehe ”99% av hennes läsare har redan flera ungar” det har jag svårt att tro stämmer;) Medelåldern ligger antagligen på ca 20 år;)

     Heja Bella!:)

  2. Hahaha 😀 Tant hör dåligt. Gjorde min dag. Nu är det rätt genomskinligt varför Isabella tar upp graviditeten i näst intill varje inlägg. Beror på att hon vill samla sympatisörer. Någon som blir rätt utskälld i kommentarsfälten och forum ser sin chans att förbättra sitt rykte.

    1. Nej, så är inte fallet. Tyvärr är det alldeles för många som idag inte kan få barn – hur mycket de än kämpar!

  1. Sou!! alla kan om man vill.
   om man har barn o båda mamma o pappa kääääääämpa alla kan.
   inte så konstig med det.
   man behöver spara o tjäna pengar.

   1. Moa, vilken värld lever du i? Tror du på fullt allvar att alla familjer med två arbetande föräldrar har möjlighet att spara ihop till en charterresa varje år?

    1. Klart att även ”arbetarfamiljer” kan ha råd med en veckas charter om året. Det handlar om prioriteringar. Sen att många (inte alla) lägger lika mycket pengar varje år på äckliga sakar såsom snus, cigaretter och snabbmat istället är deras val.

     1. Du anser det ”klart” att två arbetande föräldrar har råd att åka utomlands en vecka om året, så ser nog verkligheten inte alltid ut. Skall man spara till en buffert för familjen, lite till barnens framtid, mediciner, tandläkarbesök,glasögon, skolresor m m så blir det inte alltid så mycket pengar kvar, låter så självklart för många men är inte alltid verkligheten för en del trots två inkomster utan att ens köpa snus, cigaretter och snabbmat, på dig låter det som om om man avstår från dessa tre laster så är en utlandsresa garanterat självklar, skulle dock önska att utlandsresan vore given om man avstod från dessa laster men vem vet? Kanske boken Economista kan hjälpa till?

     2. Klart att de kan, men Moa skrev att alla kan, och så är det inte tyvärr i verkligheten för alla familjer. Även om de inte lägger pengar på kläder, snus, cigaretter och snabbmat. Jag efterlyser bara lite verklighetsförankring.

     3. Man kan ju låna också, finns alltför många som lånar till semestrar och konsumtion, ja det finns de som t o m funderar på att låna till sitt bröllop men då är man väl illa ute i förlängningen

     4. Märkligt inlägg men all respekt för din synpunkt. Många kämpar med sin vardagsekonomi utan att ens ha en tanke på de laster du här namnger, att det skulle vara ett val som alternativet för utlandsresa känns främmande för oss. Många vill inte låna till varken resor eller bröllop

    2. Tack manda.
     jennie självklart man kan.
     jag jobba med äldre. Min man jobba städa.
     vi har två barn. Vi åka varje år semester.
     ja om jag hade 20 barn jag kan inte ge mat till någon.
     alla gjöra hur mycket själv kan.
     om min man lämnar mig jag också klra tar hand om 2 barn.
     Ni bara hittar på klanka andra person.
     om man har vilja kan man gjöra.
     om jag gå dricka alkohol röka ciggeretter ja då kan inte har något.
     TÄNK POSITIV!!!
     NI vi har jävligt bra i Sverige. ni ser inte det ni sp negetiva o gnälliga för ingeting.

     1. Skulle nog säga att det fel att säga att alla kan åka VARJE år. Mina föräldrar jobbade hårt båda två, men mina föräldrar åkte på sin första utlandssemester förra året när vi, numera vuxna barn, kunde betala vår del själva. Som Stina säger så är det mycket som pengarna ska gå till.

      Däremot ifrågasätter jag tanken på att det ska vara någon jäkla rättighet att åka på utlandssemester varje år, något som Sou verkar antyda. Som att det är synd om familjer som inte har råd att göra det. Jag har fått mat för dagen, kläder på kroppen (ärvda i de flesta fall), tak över huvudet och kärlek av mina föräldrar. Det är synd om de barn som inte får det. Åka utomlands är ingen rättighet, det är en lyx som många, men inte alla, kan unna sig.

 1. Låter som en trevlig barndom för ett barn som varit skilsmässobarn sedan fyra års ålder. Jag hade fått intrycket att du var gatubarn och blev tvungen att försörja dig själv väldigt tidigt. Men nu verkar det som om du haft familj och även fått åka på semester till Kanarieöarna flera år i rad.

  1. Uppfattat detsamma, har inte fått intrycket av att BB haft en trygg och lycklig barndom utan fått flytta hemifrån, hanka sig fram och försörja sig själv på egen hand vid tidig ålder, tänk så fel det kan bli ibland!

    1. Ja, lögnerna börjar ju bli mer och mer uppenbara men varför ibland välja att hänga ut sina föräldrar genom att påstå att man levt i någon slags misär under sin barndom samtidigt som man ibland utmålar sin barndom som lycklig och harmonisk?

     1. Hon är mytoman.. Precis som hennes pappa. Tråkigt att inte folk ser hur hon verkligen är. Folk har problem att läsa mellan raderna

     2. Finns INGET som skulle få mig att lämna ut varken mina föräldrar eller andra mig närstående på en blogg (vilket i sin tur skulle leda till rubriker i ”kvällspressen” och allmänt skvaller av de som bara vill gotta sig i andras olycka), i o m att jag skriver sådant här så vet jag att jag kommer att förstöra för inte bara dem det direkt berör utan även övriga berörda såsom syskon och barn, cyniskt för att få mer läsare och så kortsiktigt

  2. Men ge er för helvete! När har hon påstått att hon har fått försörja sig själv som barn eller levt som gatubarn?
   Det hon har skrivit är att hon har börjat jobba tidigt och att hon även började spara tidigt – en jäkla skillnad!
   Tycker ni skall ta en kurs i läsförståelse innan ni börjar sitta här och skrika om lögner och mytoman!

 2. Skämdes du över att fått åka utomlands flera gånger? Själv skämdes jag över varenda skolstart där alla kompisar glatt berättade om sina utlandsresor de gjort under sommaren medan jag hade stannat hemma och gått på sommarfritids för att mamma jobbade.

  1. Jag tror inte att man som barn förstår hur det är för barn som INTE får åka utomlands. Så jag tror inte att hon skämdes över det och jag tror inte att hon skäms nu heller. Varför ska man behöva skämmas? Hon är nog väldigt glad och tacksam över att ha fått åka utomlands så mycket när det finns många barn som inte kan det. Det är mycket synd att det finns barn vars föräldrar inte har råd. Jag kommer ifrån en sån familj själv. Men jag tycker inte att barn som fick åka utomlands ska skämmas, dem ska vara tacksamma och glada 🙂

   1. Jag menar absolut inte att hon ska skämmas över att fått åka utomlands. Kändes bara lite som om hon gjorde det men nu ser jag att texten också kan syfta på att det var själva klappandet som var pinsamt.

    Själv hade jag nästan kunnat offra halva sommarlovet som barn bara för att få åka utomlands en endaste gång så det var nog därför jag reagerade lite hastigt.

  2. Jag tror hon menar att hon skämdes över själva ”charter-kanariöarna-mallorca”-grejen. Vilket jag minns att jag själv skulle gjort när jag blev 15+. För då skulle man ju åka till storstäder, Thailand, Sydamerika, USA osv. Men tur hade jag eftersom min familj åkte till Mexiko och där vi vandrade i djungeln, badade med delfiner och bodde i vackra bungalows på stranden. Puh.

   Ja, det är helt sjukt. Det är sjukt att vi som är så pass lyckligt lottade att komma från familjer med ekonomisk trygghet, där vi kan resa, äta gott, köpa kläder när vi behöver osv. skäms över något så befängt som charterresor. Men när man är tonåring, bara har vänner med liknande bakgrund och bor (eller jag gör i alla fall) i rika kommuner – ja, då slår det liksom en inte att andra har det sämre. Som tur är växer man upp och inser att man ska vara tacksam för det man har, vilket jag är säker på att Isabella är idag. Ingen är perfekt och vi anpassar oss väldigt mycket efter vår omgivning.

   /Från en 21-åring som ännu idag tycker världen är orättvis när jag inte har råd att gå ut och ta några glas vin dagarna innan lön – INNAN jag tänker efter och ger mig själv en mental käftsmäll :))))

  3. Jag minns att jag själv skulle ha skämts om min familj åkte till charter när jag blev 15+. För då skulle man ju åka till reguljära resor, till storstäder, Thailand, Sydamerika, USA, häftigare delar av Europa osv. Men tur hade jag eftersom min familj istället hyrde hus i Spanien eller som ett år då vi åkte till Mexiko och vandrade i djungeln, badade med delfiner och bodde i vackra bungalows på stranden. Puh.

   Ja, det är helt sjukt. Det är sjukt att vi som är så pass lyckligt lottade att komma från familjer med ekonomisk trygghet, där vi kan resa, äta gott, köpa kläder när vi behöver osv. skäms över något så befängt som charterresor. Istället för att bara vara lyckliga att ens kunna resa, det är få förunnat. Men när man är tonåring, bara har vänner med liknande bakgrund och bor (eller jag gör i alla fall) i en rik kommun – ja, då slår det liksom en inte att andra har det sämre. Då handlar det bara om att alla andra reser, alla andra har det och det det. Som tur är växer man upp och inser att man ska vara tacksam för det man har, vilket jag är säker på att Isabella är idag. Ingen är perfekt och vi anpassar oss väldigt mycket efter vår omgivning.

   /Från en 21-åring som ännu idag tycker världen är orättvis när jag inte har råd att gå ut och ta några glas vin dagarna innan lön – INNAN jag tänker efter och ger mig själv en mental käftsmäll :))))

   1. Tack för ett upplysande svar! Tänkte faktiskt inte alls i den inriktningen utan mer ”men-vafan-var-glad-för-att-du-får-åka-varje-år!!!!”-riktningen. Men nu förstår jag.

 3. Alla har fattat att du är gravid! Självklart är du superglad över detta, men snälla det börjar gå till överdrift!!!!

 4. Jag älskade verkligen Sunwing och Blue village när jag var liten. Bästa två veckorna varje år under min uppväxt. Sjukt lyxigt kanske men jag hoppas verkligen att jag själv kommer ha möjlighet att ge mina framtida barn samma upplevelse som jag fick. Baklängesmiddagar och knepiga shower där jag var både colaflaska och isberg känns ju skumt såhär i efterhand men just då var det hur kul som helst.

 5. Men herregud vilka negativa inlägg!!!
  Jag var inte heller utomlands varje år när jag var liten, första gången var jag 11-12 år.
  Men har ni inget bra att säga kan ni lika gärna låta bli!

  1. Bra att dina föräldrar väntade. Småbarn som åker utomlands blir lättare sjuka och det är inte bra alls. Sen undrar jag vad det är som är så speciellt med att åka utomlands egentligen? Jag menar, vi har underbara ställen i Sverige som är bra mycket vackrare än Mallorca.

   1. Håller med Emma.. Sen är Sverige riktigt dyrt att semestra i. Rätta mig om jag är helt borta men är inte Sverige dyrast i Europa.. kanske världen att leva i?

    1. Du som heter ”3barnsmamman”.. Jag har åkt flygplan varje vinter sedan jag var ca 3 år, nu fyller jag snart 17.. och jag känner flera som är i min ålder som också åkte när de var runt 3 och flyger fortfarande.. samt att min faster och hennes familj som har en dotter på 2 år som ska åka iväg till Cypern nu i sommar.. Och vi blir inte alls sjuka lättare, vem har sagt det till dig? att man blir det? de har vart de sjukaste jag läst på länge..

     Det som är så speciellt med o åka utomlands är många saker.. men t.ex. att de är BETYDLIGT bättre väder än i Sverige.. Vem f*n är kvar i Sverige.. Tänk vem f*n är kvar i Sverige på sommaren? de bara regnar hela hela tiden..de är väl soligt o varmt ca 2 veckor kanske, sen regnar hela j*vla sommaren bort.. då lägger man helst pengar på att åka utomlands, där man vet att det är bra väder.. För man vill ju inte lägga massa pengar på o åka iväg till en camping i Sverige o så bara kommer det regna..

    2. Glömde skriva att de är väl klart också ifall man åker utomlands på vintern? och sommaren? för vem f*n är kvar i Sverige en hel vinter med en j*vla massa snö o svin kallt? o vem är kvar i Sverige en hel semester? med halva semestern består av regn.. jag är i alla fall lyckligt lottad som åker utomlands 2 ggr/år.. sommar+vinter..
     Du kommer bli en bra mamma Isabella och hoppas verkligen att dina/era barn får uppleva samma semester som du har fått göra.. Era barn kommer att få en bra uppväxt.

     1. Jag är en person som enbart semestrat i Sverige som liten. Jag och mina 3 syskon knölades in i en husvagn och tält. Vi besökte många nöjesfält och vattenland i Sverige och det var rena paradiset och äventyret att stanna efter vägen och äta picknick som mamma fixat, äta frukost i förtältet och grilla varje kväll. Men för 10-15 år sedan var det nog bättre väder, för jag minns inte alls att det var nå regn.
      Betydligt mer familjärt än att sätta ungarna på ett dagis på Mallis..

    3. Cheese: Norge är dyrast i världen att bo i och en av dem dyraste länderna att turista i. Sverige hamnar någonstans på 10:e plats

 6. Har du tänkt att skriva en elak kommentar? Förmodligen. Gör något snällt istället! Du gör ingen nytta för dig själv, eller någon annan här, genom att hacka på någon och gnälla. Visa lite godhet istället. Den som vill får jättegärna klicka på denna länk! Det tar bara någon sekund, och det innebär en röst för mig i en tävling jag är med i och jag skulle verkligen uppskatta det! http://bodystore.bloggportalen.se/vote?contestant_id=1

 7. Allt folk orkar lägga en sådan energi på att skriva dumma saker !?!?!

  Jag tycker det är underbart att du är gravid och jag själv som har två små barn och planerar ett tredje till hösten förstår din känsla av total lycka och upprymdhet <3
  Jag delar också liknande minnen med långa soliga resor ihop med mina föräldrar och syskon 🙂 Längtar tills om några år då vi kan ge barnen dessa härliga resor, än är ekonomin inte tillräckligt bra för det pga hus och renoveringar. Kramar i massor och glad sommar på dig Bella!

 8. Minns faktiskt att du skrev ett inlägg för flera år sedan där du drömde att du och Nils åkte till Mallis med era barn och att du tyckte det var lite ”b”.. 😛 Synd att du har skämts över charterresorna. Förstår inte riktigt det där klappa händerna dock? Är det något fel med det? Känns som de flesta gör det när man landar, liksom visa sin uppskattning till piloterna. Tror de gillar det oavsett vilken sorts flight de gör :p

  1. Jadu, om jag nu skulle betala sponsorpengar så skulle åtminstonde jag se till att den som. Jag sponsrar skulle nämna mitt företags namn i inlägget, och inteskriva om vår största konkurent.

   Men det skulle kanske inte du? Lycka till om du skaffar ett eget företag.

   1. Jag tror helt ärligt att Bella väldigt sällan tipsar om något gratis. Och inför bröllop och barnfödande mjölkas det nog sponsoravtal för fullt.

  2. Eva, det kommer noig också ska du se, de är väl fortfarande i förhandlingsstadiet och ”mjukstartar”här. 😉

 9. Vilket företag får bli det lyckliga att sponsra dessa charterresor? Ta det lugnt, njut och lev i nuet, ingen vet hur det går

 10. och så stört roligt när du skriver ”Lite yngre” HAHA det var ju typ två år sedan! GUD sluta tro att du är typ 35 HAHAHA

  1. Hahaha jaaa! Så kul!! Vafan, jag är 27 och jag kan inte annat än garva åt nån som är så ung som ska spela så jävla vuxen.

   Fortsätter hon såhär är det väl 40-årskris att vänta om ett par år 😉

  2. Alltid kul att se folk som är spydiga men som inte ens klarar av att räkna till 4…
   April 2009 är 4 år sen – inte 2.
   Jag är betydligt äldre än dina 27 år men ändå kommer jag ihåg att man kände sig betydligt äldre och mognare när man var 22 än när man var 18…. Just i den åldern är 4 år mycket

 11. Hej Isabellla!
  Hur går det med inredningen av er balkong? Har ju också en bautastor balkong och har sett fram hur det går för er, du kan väl skriva lite om hur ni inreder eller kommer att inreda er stora balkong med eller utan hjälp
  Trevlig midsommar!

 12. Där var du snygg.. Idag ”trotts” alla skönhetsbehandlingar så ser du gammal och sliten ut. En mullig liten gris. Skyll inte på graviditeten för du såg lika dan ut innan

 13. Hej Isabella! Jag är just nu I Consell pa Mallorca!! Min moster bor har och jag kommer hit ofta! Vi var pa alcudia igar eftermiddag. Alksar det! Det bla vattnet och den vita sanden! Min mamma och pappa fixade en snorkling tur harom dagen for var familj, jag kan mejla bilder till dig och adressen till sidan, en makalos upplevelse!!!! Kramer och halsa Odd och Christian!! (Jag skriver Fran engelskt skrivbord, stavningen och books taverna oversatts 🙂 ) Kramer!

 14. Ska du få två ungar till innan du är 25 har du tänk? Är det press på dig att bli ung mamma? Jag är två månader yngre än dig och har tänkt vänta känns inte som att jag behöver gifta mig med första bästa och bli preggo. Njut av din ungdom medan den finns där barn är inte assessorer utan tar tid och är ett heltidsarbete vid ung ålder.

 15. Det är patetiskt och tragiskt att det finns så många bittra människor som lämnar avundsjuka kommentarer här. Ryck upp er och ta tag i ert eget liv! Och om nu ni har rätt i allt som ni skiver om Isabella, ja men gå då inte in på HENNES blogg, och lägg ner er energi på HENNES liv. Väx upp och skärp er! Ni är bara pinsamma.

 16. Nu kommer jag väl klassas som bitter och avundsjuk, men jag kan ärligt säga att det är jag. Jag känner att Bella skulle behöva vara lite mer ödmjuk inför sitt kommande föräldraskap. Alla dessa ”När vi får barn…. ” när vårt barn kommer” och inte minst i det här inlägget, ” om några år, när vi har två, tre barn” ger mig en dålig känsla. Barn är ingen självklarhet. Vad som helst kan hända. Klart man inte ska förutsätta att något dåligt ska hända, men jag känner att man åtminstone kan vara ödmjuk och ha förståelse för att det tyvärr finns risk för att allt inte blir som man vill. De finns de som kämpar länge, däribland jag själv. Det gör väldigt mycket för dem som befinner sig i samma svåra situation som jag att höra en person som lyckats men som ändå är ödmjuk och förstående mot andra. Bara en tanke från min sida sett.

  1. Vad jag menar är att det är så många som kommenterar en massa skit och elakheter som borde fokusera på deras liv istället. Jag tror absolut inte att Isabella menar att såra någon som har svårt att få barn bara för att hon är lycklig över sin egen graviditet. Men jag lider verkligen med dig och alla andra som kämpar med samma sak och jag önskar dig all lycka till!

 17. Hejsan vad roligt att du skriver om detta. Jag är en tjej på 21år och heter karin! Jobbar just nu på Mallroca som simlärare på ett Blue Village hotell som ligger i Alcudia. det heter Alcudia Pins!! Helt underbart ställe asså, älskar alla bamseklubbar och alla shower på kvällarna. Jag och min kollega sitter framför scenen varje kväll och bara njuter!! Alla barn strålar av lycka och tänker samma som du, tänk när man åker hit med sin lilla familj!! Tipsar verkligen Alcudia Pins!! Så underbart för familjer!!!

 18. hej bella! vi ska åka till alcudia i sommar med vår son som är 2,5 år. vi har varit i spanien varje år sedan han föddes och mallis blir nu andra gången. Alcudia är verkligen jättefint och perfekt för småbarnsfamiljer:) var också där när jag var yngre när min lillebror var liten. denna sommaren åker vi tillsammans med ett annat barn som också har en son och en bebis på väg:) ska bli så mysigt! önskar er all lycka inför bröllopet och bebis! mvh emelie

 19. När vi va i Mallorca för något år sedan så bodde vi på ett hotell i Alcudia ( stav) hade vi exakt samma utsikt från våran balkong! Jag tror vi kan ha bott i samma rum haha! 😀

 20. Vi ska dit på onsdag! Är det bra där? Hade egentligen velat åka till sunwing beach .. hoppas det är ok på alcudia pins 🙂 synd bara att det ligger så långt från hamnen .. är det bra standard? Fint rent? Några tips? Råd?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..