ANNONS

Bamseklubben!

/

När jag var liten så var ett av årets höjdpunkter att åka till Kanarieöarna och bo på hotellet med bamseklubben .. Eller kanske var det en giraff? Jag minns inte. Jag var där varje år från att jag var sex år och det var samma lycka varje gång. Det var baklängesmiddagar där vi fick börja med glass och så uppträdde vi på scenen inför våra föräldrar på kvällarna. Jag minns att jag aldrig ville kliva av scenen när något annat barn skulle upp. Jag tyckte att jag kunde stå där själv. Jag och min lillebror sprang runt till alla spelautomater, åt godis och försökte förstå oss på vad de norska och danska barnen sa. Språken var allt mer knepigare på den tiden och i den åldern.

Nu när vi väntar barn så tycker Odd att jag pratar om den där Bamse-klubben hela tiden. Men jag längtar sååå tills om några år när vi åker dit eller till Mallorca på charter en vecka med två eller tre småttingar som får uppleva min barndomslycka på samma sätt som jag gjorde. Odds familj gjorde mer kulturella resor än min familj och satt aldrig någonsin på ett plan där alla applåderade när man landat. Under min tonårstid så fick jag bara ångest och skämdes lite när jag tänkte på Kanarieöarna och klappade-resenärer, men nu känns det bara mysigt och kärleksfullt.

bild1

Jag älskar ju Mallorca och jag besökte Alcudia för några år sedan och där har de sådana familje-resort. Nu är det bara att räkna ner .. Snart sitter vi där hela familjen! 

img_16531

Såhär såg jag ut sist jag var i Alcudia.. Lite yngre :- )

94

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00