Omslagsplåtning

Idag har det varit en rolig plåtning! Det var Johnny Wohlin som fotograferade, Fanny som sminkade och Susanne & Camilla från Vi föräldrar Gravid. Ett toppenteam och alla bilder gick snabbt att ta. Jag älskar verkligen gravidplaggen från Boob, så sköna och fina. Även Mamalicious. Omslaget och bilderna på höstplaggen får ni se i mitten av augusti då tidningen kommer ut. Ser fram emot det!

IMG_4368
IMG_4357
IMG_4370

Älskar denna klänning från Boob! 

 1. Minna skriver:

  Vilken vecka är du i nu Bella? Jag ska också ha mitt första barn i slutet på november och jag har ingen mage alls-supertråkigt! Men det är väl bara att hålla ut!

 2. Kim skriver:

  Du är sjukt snygg som gravid Bella!! 🙂

 3. Gud vad du har blivit vacker. Då vet jag inte om det är utsidan eller om det är insidan som lyser rakt igenom. För en finare människa har jag nog inte sett. Hoppas att du är lycklig för det ser i alla fall ut så och att du får fortsätta att vara det. Kram.

 4. Emma skriver:

  Oj vad smal du har blivit! Beror det på att du känner dig tjock pga att magen växer och vill gå ned i vikt i övrigt? Bebisen behöver ju mat och magen ser väldigt liten ut? Hoppas det ordnar upp sig:) vad gör du om bebis är en pojke? Får känslan av att du enbart vill få en flicka…?

 5. Ylva skriver:

  Åhh vad vacker du är!! Det verkligen strålar om dig, jag hoppas att jag är lika vacker när jag är gravid. Följer din blogg varje dag!! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..