ANNONS

Utan bedövning!

/

JAG BORRADE EN TAND UTAN BEDÖVNING! Alltså herregud vad stolt jag är över mig själv. Men min tandläkare Goli på idental är så duktig och bra. Jag tänkte det att det är bra för mig att lära mig hantera smärta bättre nu, som en liten övning inför förlossningen. Ja ja .. Nu vet jag att ni tänker ”Alltså förlossning och tandläkarsmärta är inte samma sak” Det förstår jag, men jag måste öva lite! Min plan var att andas och tänka bort smärtan men sedan så gjorde det faktiskt inte speciellt ont.

Annars så har vi har haft en rolig dag på kontoret med Spotlife. Gått igenom en massa bra saker och så åt vi lunch på kontorets takterass med utsikt över hela stan. Nu ska jag möta upp Pingis för att gå på två möten gällande Economista. Ni vet väl att vi har ett summercamp för privatekonomi under en heldag på Folkuniversitetet den 17 juni? Om ni vill gå så kan ni boka en plats här. 

liten-bella

Isabella, 9 år. Här någonstans uppstod min enorma tandläkarskräck! Hade velat nypa min gamla tandläkare i armen som skapade flera års tandläkarrädsla som jag nu jobbar med. 

34
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00