Utan bedövning!

JAG BORRADE EN TAND UTAN BEDÖVNING! Alltså herregud vad stolt jag är över mig själv. Men min tandläkare Goli på idental är så duktig och bra. Jag tänkte det att det är bra för mig att lära mig hantera smärta bättre nu, som en liten övning inför förlossningen. Ja ja .. Nu vet jag att ni tänker ”Alltså förlossning och tandläkarsmärta är inte samma sak” Det förstår jag, men jag måste öva lite! Min plan var att andas och tänka bort smärtan men sedan så gjorde det faktiskt inte speciellt ont.

Annars så har vi har haft en rolig dag på kontoret med Spotlife. Gått igenom en massa bra saker och så åt vi lunch på kontorets takterass med utsikt över hela stan. Nu ska jag möta upp Pingis för att gå på två möten gällande Economista. Ni vet väl att vi har ett summercamp för privatekonomi under en heldag på Folkuniversitetet den 17 juni? Om ni vill gå så kan ni boka en plats här. 

liten-bella

Isabella, 9 år. Här någonstans uppstod min enorma tandläkarskräck! Hade velat nypa min gamla tandläkare i armen som skapade flera års tandläkarrädsla som jag nu jobbar med. 

 1. Pam skriver:

  Kan varmt rekommendera dig att gå på gravidyoga! Det hjälpte mig och jag andades igenom allt värkarbete så bra att jag nästan kom in för sent till sjukhuset. Dottern min kom efter bara 10 minuters krystande. Så leta upp något ställe som du tycker verkar bra!

 2. Carro skriver:

  Du är ju inte klok! 😉 skulle själv aldrig våga borra utan bedövning. Vad härligt att du kommit över rädslan, duktigt! 🙂

 3. Jag avskyr att gå till tandläkaren och har ofta problem med mina tänder. Alltid är det något, typ. Har alltid varit så på min pappas sida av släkten. En gång var jag så jävla dum att jag sa nej till bedövning när jag skulle rotfylla… GISSA om jag verkligen ångrade det efteråt. Smärtan var EXTREM och jag var helt säker på att jag skulle svimma.

  Anledningen till att jag sa nej? Det var min födelsedag och jag ville kunna fika… Nästa gång är det bedövning som gäller, födelsedag eller ej. ALDRIG MER rotfyllning utan bedövning!

  Får rysningar i hela kroppen bara jag tänker på det… Usch!

 4. Vad härligt att det går framåt…ja, herregud så bra………..
  🙂
  Det får bli som det blir…allt blir inte som man tänkt sig……

 5. V skriver:

  Lika tandläkarskräck som dig! Senast rotfyllde jag utan bedövning! Skönt att höra andra!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..