Nelly 20 procent

Idag har jag en exklusiv rea med Nelly, mina bloggläsare får 20% på Nellys hela sortiment från klockan 12.00 idag fram till 23.59. Rabattkoden är BLONDINBELLA och du går in här på Nelly för att hitta rean. Här nedan har jag valt ut mina favoriter. De två sista är nog lite för små för mig just nu men den första i beige kan jag nog ha om den är lite längre. Allt ”åker ju upp” nu med magen! 

Skärmavbild 2013-05-31 kl. 08.11.36
Skärmavbild 2013-05-31 kl. 08.10.25

Mina favoriter. 1. Beige klänning från Lipsy, 2. Vit klänning Club L, 3, Jeane Blush, 4. Nelly Lillie, 5, Nelly Cuffed, 6 Klocka från Cheapo

 1. Åh vad bra att du hade den rabattkoden!
  Då kunde jag få mina Jeffrey Cambell för en billigare peng! ^_^
  Tack!

 2. Den går inte att använda:( rabattkoden dvs. Tack för en bra blogg:)kram

 3. Följ mitt glamorösa liv som Princip i Stockholm. Jag är 17 år, bor själv och får 30 000 kronor i månaden av mina föräldrar för att lära mig leva ett liv som vuxen. Nu i sommar stsrtar jag egna företag som kommer ha ett sammarbete med Coca Cola. Följ min blogg med 19 000 besökare i veckan för att följa min vardagslyx.

  http://nattstad.se/princips

 4. Hur exklusiv är den när den inom några sekunder kommer vara uppe på alla andra stora bloggar?

  BESÖK MIN HUNDBLOGG!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..