Möbler säljes!

Eftersom vi håller på att förbereda oss inför att vi ska få en bebis så ska vi sälja bort lite möbler som vi har i sovrummet och ersätta med nya som passar ett familjeliv lite bättre. Idag har vi en 1,60 säng och vi har beställt en 1,80 säng istället. Sedan kommer babyn också att sova i vårt rum den första tiden så därför kommer jag att sälja min fåtölj också som matchar till gaveln (den är 1,60 och blir för kort till sängen). Ut med det gamla livet och in med det nya helt enkelt!

IMG_4293

Säng från Kungsängen, grå, 1 år gammal. Det är en tjock madrass upptill som håller ihop sängen.

IMG_4296

Fåtölj från Bohem, jag har valt tyg (samma som gaveln) och fått det uppsytt i Italien.

IMG_4298

Gaveln är otroligt vacker och skimrar lite i tyget, lyxig känsla.

Säljer alltså, säng, gavel, fåtölj samt sänglampor.

Maila mig på isabella@blondinbella.se vid intresse och lägg bud!

 1. Anita skriver:

  Härligt med den demokratiska friheten att få tycka vad man vill…men: inte särskilt kul att läsa. Sålla gärna, allt är inte värt det utrymme det tar. Sura kommentarer, fördomar och rena dumheter kan utryckas på andra forum. Den egna dagboken kanske? Den som är rädd för vägglöss kanske inte behöver lägga ett bud. Att föräldrar kväver sina nyfödda genom att ”råka” lägga sig på dem är inte alls vanligt – hallå? Jag har ett par barn själv och har suttit på många informationsmöten hos BVC. Inte ens där varnar man för att sova med sin bebis. Snurriga människor finns det gott om. Skaffa er gärna ett vettigt fritidsintresse istället för att skriva knasbollekommentarer på diverse bloggar.
  /Suck

 2. Anna skriver:

  Hej!
  Jag lyckas ej komma fram på din mail-adress. Om möblerna finns kvar är jag intresserad!
  Tack för en inspirerande blogg 🙂
  Anna

 3. Hej Bella! Undrar bara vart du har köpt lampan bakom fåtöljen? Jätte fin! Kram Mikaela

 4. maria skriver:

  hur mycket vill du ha för sänggaveln och fåtöljen??

 5. Tommy skriver:

  hoppas folk får det billigt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..