ANNONS

Möbler säljes!

/

Eftersom vi håller på att förbereda oss inför att vi ska få en bebis så ska vi sälja bort lite möbler som vi har i sovrummet och ersätta med nya som passar ett familjeliv lite bättre. Idag har vi en 1,60 säng och vi har beställt en 1,80 säng istället. Sedan kommer babyn också att sova i vårt rum den första tiden så därför kommer jag att sälja min fåtölj också som matchar till gaveln (den är 1,60 och blir för kort till sängen). Ut med det gamla livet och in med det nya helt enkelt!

IMG_4293

Säng från Kungsängen, grå, 1 år gammal. Det är en tjock madrass upptill som håller ihop sängen.

IMG_4296

Fåtölj från Bohem, jag har valt tyg (samma som gaveln) och fått det uppsytt i Italien.

IMG_4298

Gaveln är otroligt vacker och skimrar lite i tyget, lyxig känsla.

Säljer alltså, säng, gavel, fåtölj samt sänglampor.

Maila mig på isabella@blondinbella.se vid intresse och lägg bud!

68
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00