Casual friday

Idag är det fredag! Dagen börjar inte så roligt. Jag ska till tandläkaren och laga ytterligare ett hål (ja det är helrenovering förutom visdomständerna som jag ska ta efter bebisen har kommit). Jag har haft lite ångest nu på morgonen men det kommer ju gå bra. Dock har jag jobb och möten direkt efter så jag kommer att prata på med bedövning i hela munnen, inte optimalt kanske ha ha. Ska bli så skönt med helg. Jag har inga planer alls vilket känns otroligt skönt. Bara ta dagen som den kommer.

IMG_4276
IMG_4282

Idag är både topp & jeans från H&M. Ballerinas är ifrån Sofie Schnoor och finns på boozt!

 1. Sara skriver:

  Ååååh dölj mudden!! Det är så fult att visa den!!!

 2. Fin o naturlig… :o) Du är lila fin osminkad ochså, Bella… :o) Naturlig smink är lika fint. Eller bara lite mascara. But that’s my opinion…
  Kram. :o)

 3. sofie skriver:

  Folk brukar säga att gravida kvinnor får ett speciellt lyster och blir så mer vackra när de är gravida. Har aldrig lagt märke till det då allt jag har sett skillnad på är en större mage haha.
  Men sen du blev gravid, fyfaaaan vad det syns, du skiner som jag vet inte vad. så otroligt vacker! Trots att du fick problem med hyn nu när du blev gravid så tänker man inte på det för hela du lyser verkligen. Sjukt fin är du!

 4. Frida skriver:

  Åååh, du som alltid klär dig så snyggt, varför visar du mudden på gravidjeansen? Har aldrig sett någon som visar den och jag tror verkligen inte att det är meningen, den är bara där för att det ska vara bekvämt. Blir det en glipa mellan tröjan/skjortan och byxan som är tröjan för kort. Visa mudden är gravidvärldens variant på att visa troskanten 😀

 5. sandra skriver:

  Orange är ochså en färg haha du ser inte klok ut Bella

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..