ANNONS

Underbara rosa

/

Idag på väg mellan möten så hörde jag flaken, musiken och alla glada människor sjungandes! Gud så härligt det är att se dom komma förbi. Hela jag blir lika glad. Samtidigt så blir jag glad över att jag är 22 år, är min egen chef, har bostadsrätt och ska gifta mig. Jag är glad över att jag slapp den där ångesten efter gymnasiet då man inte vet vad man ska göra, för mig så var ju allt igång. Att vara vuxen är det bästa som har hänt mig hittills i livet. Frihetskänslan är ovärderlig. Nu ska jag hoppa in i duschen och komma ner i varv, så mycket som snurrat i huvudet idag med jobb att jag har haft svårt att komma sakta ner nu på kvällen. En bok brukar hjälpa, läser Escape from Camp 14 nu.

image

Tips på studentpresent! Mina rosa fina smycken från min kollektion hittar du här. 

50
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00