Underbara rosa

Idag på väg mellan möten så hörde jag flaken, musiken och alla glada människor sjungandes! Gud så härligt det är att se dom komma förbi. Hela jag blir lika glad. Samtidigt så blir jag glad över att jag är 22 år, är min egen chef, har bostadsrätt och ska gifta mig. Jag är glad över att jag slapp den där ångesten efter gymnasiet då man inte vet vad man ska göra, för mig så var ju allt igång. Att vara vuxen är det bästa som har hänt mig hittills i livet. Frihetskänslan är ovärderlig. Nu ska jag hoppa in i duschen och komma ner i varv, så mycket som snurrat i huvudet idag med jobb att jag har haft svårt att komma sakta ner nu på kvällen. En bok brukar hjälpa, läser Escape from Camp 14 nu.

image

Tips på studentpresent! Mina rosa fina smycken från min kollektion hittar du här. 

  1. Man kan ju vara vuxen och samtidigt njuta av ungdomen. 😉

  2. D skriver:

    Att studera på universitetet är bland det bästa jag har gjort. Hoppas du kan acceptera att alla inte är som du, jag accepterar hur du väljer att leva ditt liv, du borde förstå att alla inte vill leva som du. Utan att få en massa skit av andra bloggläsare för att man säger vad man tycker.

  3. Åh va jag älskar den där ringen!!! -tack för länken must have!

  4. Boe skriver:

    Hej Isabella! Haha det var mitt flak som du hörde igår!:) Tycker det är roligt att du hörde oss. Vi är första skolan i Stockholm som tar studenten i år. Så himla underbart!!! Vi åkte runt på Karlavägen och runt Djurgården och allmänt i stan i nästan två timmar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..