Underbara Beyoncé

Hallå på er!

Konserten igår var grym. Beyoncé är en drottning! Vilken röst! Jag bara satt och njöt hela konserten, stod lite upp och försökte dansa men man känner inte sig så smidig med en mage direkt. Odd tyckte att det dock var desto roligare, det är som att hela ens midja liksom har försvunnit. Min favoritlåt igår var ”Miss you”, men den har jag också älskat i två år. Det var en väldigt mysig kväll, den blev så himla kärleksfull. Jag tyckte mig känna ett litet fladder i magen, vet dock inte om det var vår bebis eller mina egna känslor. Vecka 18 imorgon så det är väl inte långt kvar till sparkar!

V__308B

Jag älskar dig! 

V__B27E

Och dig med! 

.. Sedan måste jag också passa på att tacka alla era gulliga människor som kom fram och ville prata och ta en bild, det är alltid kul att träffas :- )

 1. höhö skriver:

  Haha ja trodde att den sista bilden var beyonces röv, tills ja kopplade

 2. Tilda skriver:

  Åååh så fin mage, är 24år och längtar själv ihjäl mig efter att få bära ett alldeles eget kärleksbarn i min mage… Hoppas det inte dröjer allt för länge!
  Önskar er all lycka!!
  Kram

 3. Hanna skriver:

  Åh så kul, o vad fina ni är! Så himla gulligt par. Hoppas allt går bra med graviditeten:)

 4. Tommy skriver:

  hoppas ni hade kul och inte blev störda under hela tiden 🙂

 5. Frida skriver:

  Ett tips är att verkligen ta dig tid på kvällarna och bara ligga helt tyst i soffan eller sängen. Mitt i allt kommer det att fladdra till så du inte kan missa det. Det kan vara svårt för Odd att känna med handen, men om han lägger sig med örat mot magen så kan han i bästa fall höra små puffar. Det är helt magiskt när man känner de där första puffarna, och sen blir det bara mer och mer 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..