ANNONS

Planera hösten …

/

Vilken torsdag! Blandat med lyx såsom event och intensivt jobb med Economista. Eftersom det är så himla mycket i bolaget som händer så behöver vi planera höstens dagar nu. Det är så svårt att veta hur jag kommer kunna jobba i höst. Barnet ska komma 6e eller mitten av november, vi får de ”exakta” beräknade datumet vid nästa ultraljud. Det betyder alltså att jag inte kan flyga från vecka 35 om jag inte minns fel. Vilket blir i början av oktober. Men hur kommer jag att må i september och oktober? Hur brukar det vara? De flesta jag har pratat med kan jobba på till samma dag som man föder. Planeringen är hur som helst lite bökig för mig i höst. Augusti och september borde vara normala. Eller?

Var ute och lekte med Christian en timma i parken, vi träffade massor av hans kompisar och han busade av sig så hårt att han somnade på trottoarkanten när vi väntade på grön gubbe på väg hem.

54
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00