Hur kunde jag..

… SE UT SÅHÄR?!

Jag hittade en gammal bild från bloggarkivet som fick mig att hoppa till. Jag skulle iväg på ett pride-tåg för SL och jag ser inte klok ut. 1. När hade jag egentligen den här hårfärgen? 2. Jag minns att jag sa till stylisten att jag ville ha håret som Birgit Bardotte .. Vilket det inte blev. 2. Sen när blev det snyggt med svart ögonskugga upp till ögonbrynen .. Samt röda läppar till det? Ja ja ..

img_6267
img_6268

 1. I am having a great time reading your well-researched content. You make a lot of sense to me on this subject. I will be back.

 2. Julia skriver:

  Birgit Bardotte? Jag antar att du menar Brigitte Bardot…

 3. L! skriver:

  Jag gillar det, det är ju drag i dig! 🙂

 4. Julia skriver:

  Du har alltid varit lika vacker Bella!

 5. My skriver:

  Din ”brun utan sol” period under Let’s Dance perioden var värre…haha 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..