Bröllopsyra

Idag besökte Pingis, jag och Angelica, Polhem där det var bröllopsinspiration för fulla muggar. Det var stylister från Glitter och Kevin Murphy som ordnade med frisyrer, förslag på tårtor och otroligt fina dukningar från bland annat Villeroy & Boch. Jag njöt av tårtorna för fullt (alltså herregud så gott.. ) och fick håret lockat. Nu längtar jag efter vårt bröllop! Nu blir det möten!

IMG_4266
IMG_4259
IMG_4261
IMG_4270

En fantastisk locktång använde de från Kevin Murphy, ska ta reda på vilken det var!

IMG_4264

 Vita kofta från Cubub, bälte från Massimo Dutti och klänning från Selected Femme/Boozt

  1. Jag jobbar själv med Kevin.Murphy och jag tror de använde cortex locktången på dig med utbytbara munstycken!

  2. Oh, vad härligt! Jag vill gifta mig igen när jag ser dina bilder!

  3. Carro skriver:

    Wow, vad fina ni är alla tre. Måste fråga, är Pingis och Angelica syskon? Otroligt lika..

  4. C skriver:

    Varför ser du så rädd och nervös ut på varenda bild där du försöker le nuförtiden?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..