Studentpresent

Nu ska jag snart iväg till globen .. Linserna är i (tack för att ni påminde) och jag känner hur hjärtat pumpar på lite extra. Tror att det här kommer bli en av de bästa kvällarna på länge. Ska några av er dit? Jag hade egentligen hoppats på att hon skulle uppträda på Friends Arena som är tre gånger så stor, det har varit ännu häftigare. Jag ska passa på att tipsa er om mina örhängen för VJ1890 som studentpresent. Dom kostar 195 kr, vilket är ett otroligt bra pris. Du hittar örhängena här! 

image (1)

 1. camila skriver:

  Ja, hon borde spelat på Friends arena. Hon kommer säkert tillbaks till Stockholm för att ge fler spelningar men det lär säkert dröja ett bra tag…

 2. My skriver:

  Stora frågan och cliff hangern nu är väl… – Kommer Bellas ring bli större än Victorias och Madeleines? 😀

 3. hej, jag är en 15årig tjej som älskar mode, fotografi, fotboll m.m.
  så det är väl typ det jag bloggar om, kika gärna in! kram 🙂

 4. Karin skriver:

  Har du kul på konserten?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..