Inget matintresse

Idag jag har haft en relativt lugn idag, en ansiktsbehandling hos Spa by Us och så två möten. Kom precis hem och ska sätta mig med min enorma osvarade mail-inkorg (ett under hur systemet kan hantera allt). Odd frågade mig vad vi ska äta innan konserten ikväll och jag önskar bara att de fanns ett mat-piller så man slapp tänka på mat jämnt. Son ni vet har jag alltid älskat mat men efter alla veckor av illamående så har matintresset helt försvunnit. Det är så himla tråkigt. Det enda som känns gott är färskpotatis med gräddfil och så filmjölk med knäckebröd i. Odd som också är en matfantast tycker att det såklart är trist när han inte får med sig mig överallt nu på olika restauranger, det känns så meningslöst för min del. Ni andra gravida som varit i samma situation, kommer matlusten tillbaka?

IMG_4255
IMG_4257

Jeans från Mom2mom, vit blus från Serphine, jacka från Only/Boozt. 

 1. Sanna skriver:

  Matlusten kommer tillbaka i slutet av graviditeten. Efter vecka 30-35 kommer du vilja äta för två! 😉

 2. Nej, absolut inte. Alla som har haft gravid-illamående tappar matlusten livet ut. Det är ett stort problem^^

 3. Maren skriver:

  Det er individuelt 🙂

  Jeg mistet matlysten en periode jeg også, men den kom tilbake igjen. Og da matlysten kom tilbake ville jeg IKKE ha kjøtt. Bare grønnsaker og ris og pasta 🙂

 4. Anna skriver:

  Vad vacker du är Isabella! 🙂

 5. Elin skriver:

  Oh ja, matlusten kommer tillbaka! Iaf för mig 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..