Beyonce ikväll!

Note to self: GLÖM INTE ATT KÖPA LINSER INFÖR IKVÄLL!

Jag har drömt mardrömmar om att jag glömmer glasögonen eller mina linser på väg till globen ikväll och precis när Beyonce kliver på så inser jag att jag inte ser någonting. Trots att vi sitter på bästa platserna så ser jag bara något guldigt suddigt hoppa omkring på scenen.. Fy. Jag måste köpa linser idag helt enkelt. Har skrivit upp det överallt och bett Odd påminna mig under dagen. Hur som helst så är det BEYONCÉ idag! Det första jag sa imorse till Odd var ett lyckoskrik att ”ikväll gäller det!!”. Återigen tusen tack Pepsi för våra biljetter, nu räknar jag timmarna ner till konserten.

IMG_4254

 1. Emma skriver:

  Det är så orättvist. Ni behövde inte sitta och stressa vid datan 9 på morgonen för att få tag på biljett… Ni behövde inte betala ett enda öre för biljetterna. Ni har inte behövt lyfta ett finger…

 2. Olivia skriver:

  Du kommer få en grym kväll! Hon var helt otroligt bra i Köpenhamn i måndags! Magiskt!!!!

 3. Olivia skriver:

  Du kommer få en grym kväll! Hon var helt otrolig i Köpenhamn i måndags! Hon vet verkligen hur man ger en bra show! Magiskt!!!!!

 4. jag dricker både pepsi och coca cola, svårt att välja!

  Skulle ha gått ikväll men annat dök upp, ha så kul.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..