VG idag

Jag intervjuades av Verdens Gang igår i Norge och nu ligger artikeln uppe. Från deras mode-sida. Nu ska Odd och jag träffa prästen och gå igenom vigseln. Gud så spännande! Sedan blir det fira ett års-middag.

 1. Malin skriver:

  Vad komiskt att du åkallar Herrens namn när du skriver ”Gud så spännande” när ni ska träffa prästen i kyrkan. Det fick i alla fall mig att dra lite på smilbanden. 🙂

 2. ragna skriver:

  sååå fin du är!

 3. Tina skriver:

  Fina du =)

 4. Fint med den puderrosa kjolen du har på en av bilderna. Den hade jag gärna haft och jag visste vilken affär den var från.

  Mitt bröllopstema i somras gick i ljusrosa och vitt. Väldigt romantiskt och klassiska färger. Såg att Odd undrade vem som skulle sjunga på ert bröllop. Kanske ska han själv sjunga? 😉 Min man sjöng för mig och det var super-romantiskt. Kolla in här:
  http://www.youtube.com/watch?v=WmAQ244ilFc

  Hanna, Kanada

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..