Ett års-present

Imorse när jag vaknade så fick jag en 1 års-present av min älskling. I asken låg ett halsband som jag på direkten blev kär i, den är verkligen jag. Gud så glad jag blev! Tog på mig den på en gång. Vi ska fira mer men det får vänta tills ikväll. Nu väntar en dag av möten, sedan ska mina tärnor pröva tärnklänning och så ska Odd och jag träffa vår präst i den kyrka vi ska gifta oss i. Härlig tisdag!

 1. Åh, grattis! Tänkte först att det kanske har gått lite väl fort för er. Men ändrade mig sekunden efter. Det är ju helt underbart att ni har hittat varandra så snabbt och vet vad ni vill tillsammans. Lycka till i framtiden! 🙂

 2. Gud så fin du är! Man blir glad av att läsa din blogg, älskar glädjen och lyckan du utstrålar jämt!

 3. Du är så fin Isabella
  Låter som fin dag : )

 4. Åh vad fint ! Jag önskar er en underbar 1års dag 🙂

  Jag och min man firar vår 4 års dag idag och jag blev väckt med pussar och rosor på sängen av min kärlek och våra små troll 🙂 På fyra år har vi hunnit med två barn och husköp (vi är 26år) 🙂 ! Underbara kärlek !! Kramar i massor

 5. Karin skriver:

  Trevlig tisdag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..