Tärnklänningar!

Det har varit en otroligt rolig tisdag. Vid lunch så samlas jag och mina tärnor hos Malin som startade märket Malina för några år sedan. Malina har varit ett av mina favoritmärken och för mig är det en självklarhet att tärnklänningarna ska komma därifrån. Dessutom har ju jag pastelltema och Malina har hur många fina färger som helst. Så idag samlades vi där över en fika och sedan var det dags att prova! Tjejerna testade färger och vilket snitt vid bysten klänningen ska ha. Gud så fina tjejerna var! Blev helt rörd. Sedan kom Bröllops-Johanna förbi, vår koordinator och gick igenom lite mer praktiskt inför bröllopet. Augusti närmar sig med stormsteg … Det pirrar i hela kroppen!!

Klänning från Twist & Tango/Boozt

  1. Alice skriver:

    Åhh så kul att få se bröllopet visualiseras så mitt framför ögonen på en. Om man ändå hade råd med bröllop när man är student..

  2. Sofia skriver:

    Ditt hår ser verkligen så himla fräscht och fint ut, inte överstylat som många andras. Har du några bra knep för att det ska se så friskt och glansigt ut? 🙂

    1. Skita i att tupera så att man får Bratz-huvve + skita i löshår= billighetsgraden har sjunkit nästan maximalt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..