ANNONS

Tärnklänningar!

/

Det har varit en otroligt rolig tisdag. Vid lunch så samlas jag och mina tärnor hos Malin som startade märket Malina för några år sedan. Malina har varit ett av mina favoritmärken och för mig är det en självklarhet att tärnklänningarna ska komma därifrån. Dessutom har ju jag pastelltema och Malina har hur många fina färger som helst. Så idag samlades vi där över en fika och sedan var det dags att prova! Tjejerna testade färger och vilket snitt vid bysten klänningen ska ha. Gud så fina tjejerna var! Blev helt rörd. Sedan kom Bröllops-Johanna förbi, vår koordinator och gick igenom lite mer praktiskt inför bröllopet. Augusti närmar sig med stormsteg … Det pirrar i hela kroppen!!

Klänning från Twist & Tango/Boozt

30
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00