Word academy

Här kommer ett inlägg från My Academy om en jobbtjänst man kan söka, passa på! 

Jobba som studiecoach i höst eller kanske i sommar?

Att vara studiecoach är ett av de mer meriterande jobb du kan ha vid sidan av studierna eftersom du lär dig att leda och coacha andra mot uppsatta mål samtidigt som du drar nytta av allt du hittills lärt dig i skolan. Som studiecoach hos My Academy får man, förutom ett välbetalt extrajobb vid sidan av studierna, också massor av förmåner. Exempelvis samarbetar de med andra företag för att deras studiecoacher ska kunna få bra erbjudanden för att dryga ut studentkassan. Och kanske det bästa – de har ett karriärnätverk där alltifrån Ericsson till Handelskammaren i New York ingår för att hjälpa dig vidare i karriären när studietiden är slut! Läs mer och ansök här; myacademy.se/studentjobb

  1. Ada skriver:

    http://Www.adab.blogg.se
    Läs gärna min blogg! En mix av bilder, mitt liv som tonåring i Sthlm och mitt stora intresse för hiphop!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..