ANNONS

Alla tjejers stora dröm

/

Idag har jag gjort något som alla tjejer drömmer om .. Att få testa bröllopsklänningar! Jag tog med mig Angelica som stöd. Dessutom är Angelica extremt tygkunnig vilket är till en stor hjälp. Jag kommer hålla min klänning hemlig ett tag till såklart så jag tänker inte berätta så mycket om den just nu. Men jag har skissat på hur den ska se ut och en designer kommer att sy upp den. Den kommer i alla fall vara gravidanpassad men det förstår ni nog redan. Den blir sååååå fin!!

Här kommer två bilder på när jag provar, men så kommer inte min klänning se ut  :- )

IMG_4024
IMG_4026
145

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00