Alla tjejers stora dröm

Idag har jag gjort något som alla tjejer drömmer om .. Att få testa bröllopsklänningar! Jag tog med mig Angelica som stöd. Dessutom är Angelica extremt tygkunnig vilket är till en stor hjälp. Jag kommer hålla min klänning hemlig ett tag till såklart så jag tänker inte berätta så mycket om den just nu. Men jag har skissat på hur den ska se ut och en designer kommer att sy upp den. Den kommer i alla fall vara gravidanpassad men det förstår ni nog redan. Den blir sååååå fin!!

Här kommer två bilder på när jag provar, men så kommer inte min klänning se ut  :- )

IMG_4024
IMG_4026

 1. My skriver:

  Idag fick jag det som alla tjejer önskar sig. En borrmaskin 🙂

 2. Gud vad fin du är Isabella!! Är så glad för eran skull 😀
  Vill bara säga att du är en enorm förebild för mig och jag älskar dig och din blogg!! <3

 3. Tänkte bara påpeka att det kanske är lite att ta i att detta skulle vara alla tjejers dröm!

  Detta tillhör inte min dröm, och jag är tjej 🙂

 4. EM skriver:

  Åååhhhh hihihihi fnizzii fnizz, jag är en sådär tjej som går runt i tyllkjol och skrattar åt det härliga livet dagarna i ända. Hihi. Min ALLRA HÖGSTA dröm är att få gifta mig. Testa brudklänningar med ÄNNU mera tyll under hihi. Jag menar, vad skulle jag göra utan en man? Nä fy tusan, jag hör hemma i köket!!! Puss på dig Bella, du e ba sååå cooool! Fnizz fnizz

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..