Kvällsplåtning

Odd och jag ska strax iväg på en mysig plåtning i kvällssolen. Det blir första proffsbilderna på oss tillsammans någonsin. Plus vårt lilla hjärta i magen. Jag är förresten i vecka 15 nu! Nu äntligen börjar tiden gå lite fortare. De första tolv veckorna var nog de längsta i mitt liv. Ibland känner jag att det är en evighet tills vårt barn kommer. Nya datumet är 6 november. Vi började den 28 november och nu vi nere i början av samma månad, märkligt hur datumen ändras. När vi gör RUL den 12 juni så får vi mer ett exakt datum. Jag höll på att boka in en föreläsning i Sundsvall den 31 oktober. Kändes sådär va .. En vecka innan beräknad förlossning. Nu har jag bestämt att inga jobb utanför Stockholm efter 10:e oktober.

Nu ska vi kila iväg! Har på mig en jättesöt mamma-klänning från Glammom, tack snälla ni!

IMG_3974

 1. Madde skriver:

  Du är så otroligt vacker! Så härligt att se hur du strålar. Längtar själv tills man ska få en liten knodd:)

 2. Hanna skriver:

  Underbar klänning! Och sen undrar jag vad din hårfärg heter? Så himla ljus och somrig 🙂

 3. Elin skriver:

  Ditt hår är helt fantastiskt snyggt!

 4. Bodil skriver:

  Isabella, du är otroligt vacker!!

 5. Elin G skriver:

  Åh Gud så fin du är Isabella!!! En sådan vacker och stark kvinna! Jag är så otroligt stolt över dig, och jag hoppas du vet det! Stort lycka till med graviditeten och bröllopet!! Jag önskar dig det bästa!
  Vill bara att du ska veta att du är en så stor förebild för andra tjejer och jag tycker att du ska vara stolt över dig själv för att du inte tar någon skit och lever ditt drömliv. Jag har följt dig ett bra tag och jag är såå glad för din skull att allt går som det ska med ditt ”nya liv”, med hund, ny bostad, blivande man, bröllop och så klart bebisen som ligger och vilar i din mage! Så roligt för dig!
  Många kramar och lyckönskningar till dig bästa Isabella (och Odd också så klart) från Elin!! ❤❤❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..