Svar på frågor

Någon som vet vart sänggaveln kommer ifrån?
Jag har svarat på det några gånger och gaveln är ifrån Bohem på Linnégatan. Jag beställde den igenom de (tillverkas i Italien), valde tyg etc och det tog åtta veckor och kostade 15 000 kr. Men den är sååå fin. DOCK måste vi köpa en större säng, vi har en 1,60 idag och då kommer jag tyvärr behöva sälja gaveln. Håll utkik.

Kan inte du berätta hur du och Odd kom fram till att skaffa barn – när du slutade med preventivmedel (om du hade något) och hur fort det gick?
Odd har alltid velat ha barn tidigt, det visste jag redan innan vi blev tillsammans. Han är den mest barnkära personen jag vet! När jag var liten och drömde om att bli Statsminister så drömde han om att bli pappa. Lite gulligt. Men det var jag som tog upp det i augusti förra året och då passade han på att fria en månad senare. Jag slutade med mina p-piller under hösten men åkte på en cysta på en gång, men så gick det några månader och det blev en bebis!

Vad händer med Christian om ert barn skulle vara allergisk mot pälsdjur? Har ni vänner som tar hand om honom då eller har ni funderat på det?
Jaa du, den frågan tar vi då. Jag är en person som aldrig går och oroar mig över saker och ting jag inte kan kontrollera över. Det tar bara en massa energi. Men är det så, ja då kan vi ju inte ha kvar Christian.

Fin! Du, hur hur går det med din kräkfobi nu när du är gravid och mår illa och kräks oftare än någonsin? Vänjer man sig?
Jag har aldrig haft kräkfobi men heller aldrig kräkts speciellt mycket i mitt liv. Man vänjer sig med att kräkas när man är gravid, det är ju inte roligt men samtidigt vet man att ”det är bra att må dåligt”, eftersom det är tecken på att bebisen lever så på något sätt är jag tacksam för när jag mår illa. Blir orolig ibland när jag inte är det, knäppt va!

Hur tror du att vänskapen mellan dig och dina vänner kommer att se ut efter att du har fött barn?
Oförändrat? Helt annorlunda, för de själva inte har barn?
Det är klart att det kommer att förändrats. Men mest i början tror jag. Jag har ju två vänner som har barn och resten har inte det. Med vännerna som har det så blir det nog mer barnsnack och barnhäng vilket känns superkul! Jag har världens finaste vänner och det är inget jag oroar mig för. Däremot ska det blir kul när fler blir gravida, jag gissar på max fem år! Men sedan är jag ju fortfarande bara Bella med mina vänner det är jag oavsett om jag är mamma eller inte.

Varför avslutar du ingenting av det du påbörjat?
Vad hände egentligen med körkortet?
Vad hände med studierna i Schweiz och hur kunde du komma in där när du inte ens har gymnasiekompetens? Var det därför du inte avslutade studierna i Schweiz? Du insåg att du tagit dig vatten över huvudet?
Varför kämpar du inte vidare med ett företag istället för att starta ett nytt, och ett nytt och ytterligare nytt när de andra går i konkurs?

Jag avslutar när jag känner för det. Jag känner ingen prestige i det jag gör utan håller på så länge det är roligt, sedan säljer jag av eller lägger på is. Det är ju mina projekt och jag som bestämmer! Körkortet håller på att tas, Odd och jag övningskör då och då, deadline är innan bebisen kommer i november. Jag kom in på skolan utifrån mina erfarenheter och kunskap om sociala medier vilket saknades i den grupp om nio personer som blev handplockade. Jag läste kurser mellan 2010 och 2012 men kände förra året i maj att jag var klar. Dock har jag två år på mig om jag vill göra klart sista året. Vilket inte känns så aktuellt just nu. Jag behöver inte läsa mig till det jag gör just nu.

Återigen, inget av mina företag har någonsin gått i konkurs. Blondinbella AB lever kvar, Bellme AB blev jag utköpt ur 2010 och dom gick i konkurs efter mig. Classified AB var mitt klädföretag som var kul att driva till förra året men efter magsåret så la jag ner det. Bolaget ligger som bi-firma i Löwengrip Invest. Egoboost Magazine drev jag i 1,5 år tills jag tröttnade och blev utköpt. Tidningen firar i år två år och finns fortfarande kvar. Spotlife Europe har funnits sedan 2008 och det är det jag lägger mycket av mina tid på idag. Vi har 15 000 bloggar i nätverket! 2010 startade jag mitt investbolag Löwengrip Invest, jag har gjort tre investeringar hittills, en stor och två små. Men mest fungerar det bolaget till en pengarpott där jag kan finansiera mina egna ideér. Skönt att vara min egen bank. Sedan driver jag med Pingis Economista AB som är ett utbildningsföretag och så sitter jag i styrelsen för VJ1890. Och som jag skrev, jag gör det som känns roligt. Jag driver företag, skriver böcker, föreläser, designar smycken – Bättre kan man inte ha det!

 1. Hej!
  Först vill jag gratta till dig och Odd kul att ni ska bli föräldrar, lite avis 😉

  Sedan reagerade jag på sista frågan och jag tänkte på det då när jag såg den men det är nu typ ett dygn efteråt som jag blir lite irriterad. Personen som frågat varför du inte avslutar saker och ting kan stoppa upp frågan någonstans där personen själv bara kan känna den, för vem är den personen som har mage att ens bry sig. Då undrar man genast vad den personen åstadkommit i sitt liv. Alla är olika och vi alla behövs för att befinna sig i en grupp, vi behöver både idésprutor, underhållare och fulländare! Alla behövs och ingen ska behöva göra allt… Jag tycker du är bra!

  Kram Caroline

 2. Jag önskar dig all lycka med barn och äktenskap. Du förtjänar det.

 3. Det är så hemskt när husdjur exkluderas. Från att var en självklar familjemedlem till att” ja då kan vi inte ha honom”. Tycker att ni kan omplacera redan nu eftersom han ändå bara får stanna om allt flyter på så som du har tänkt dig.
  Hälsar en som varje vecka omplacerar djur (och många för att folk skaffat barn och inte har vett att ta ansvar för sin familjemedlem husdjuret)

 4. Illamående under graviditeten är INTE alls ett ”tecken på att bebis mår bra”. Jag har inte mått illa en enda gång, och min bebis mår hur bra som helst! Är i v. 27 nu!

 5. Julia skriver:

  Den svenska mentaliteten ”tro-inte-du-ar-ngt” och ”lagom-ar-bast”. Sa inbankat i det svenska folket att Du kommer aldrig ta dig ngnstans i livet utan utbildning och om du misslyckas pa vagen sa kan du lika garna lagga av……. Perspektiv ngn??

  /Tack o hej utvandrad svensk utan gymnasiekompetens med hogavlonad position pa internationellt foretag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..