ANNONS

Toe Cleavage

/

Jag behöver er hjälp med väääldigt viktig fråga, som ni vet så skrev jag ut för några månader sedan att jag saknade bra inne-ballerinas. Det resulterade i att jag tillsammans med några har valt att satsa och investera så nu är projektet igång .. Vi är i produktionsfas nu och jag kommer troligtvis behöva göra några flygturer till fabriken som ligger i en varmare del av Europa. Något som gnager just nu är det här med ”Toe Cleavage”. Några i gänget älskar att se tårna skymta fram medan några gör inte det. Jag kommer inte avslöja vilken grupp jag tillhör men jag har nog en rätt bestämd åsikt.

.. Därför har jag valt att fråga er som använder flats. När ni köper ballerinas, tycker ni att det är snyggt när tårna skymtar som en toe cleavage eller ska de gömmas helt?

63620046_03_D3_large

7137159439_299ecf8f8d_z

sep 20 021
bild

521
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00