ANNONS

Smörja magen

/

I och med att magen började växa snabbt så var jag tidigt ute med oljor för magen, brösten, nedre delen av ryggen och rumpan. Jag har gått upp 3-4 kilo hittills men magen och brösten har ju blivit större och jag vill undvika bristningar i den mån det går (måste bara tillägga att det är härligt att gå upp lite och se kroppen förändra sig! Det är verkligen ett mirakel hur allt fungerar!). Therese som driver Spa By Us är min privata spa-guru sedan början av det här året, hon kommer alltid med kloka tips och bra krämer. Ett märke som jag har fallit för är Elemis, de har verkligen klassiska spa-produkter som är härliga för kroppen. Idag använder jag en mint-scrub (så skön och svalkande) för kroppen två gånger i veckan och smörjer in den varje dag med en återfuktande lotion från samma märke.

Dock är min stora favorit Elemis Japanese Camellia Oil! Lite roligt är det att det var Victoria Beckhams favorit när hon var gravid .. Jag kunde inte låta bli att prova den efter det. Hur som helst så är det en himmelsk dryg olja som jag tar på magen, lite rygg, brösten och rumpan på morgonen och på kvällen. Den glider snabbt in och på kvällen efter att jag har duschat så kör jag body lotion över. Man måste vara rädd om magen tidigt och absolut inte slarva längre fram. Jag vet att oljor inte tar bort risken till hundra procent men man ska ju absolut förebygga precis som med all annan hudvård.

Hur som helst, jag har hunnit testa några hittills men denna är favoriten!

29729-12fc2ad1a0a84093aa1b292c106e5f63

Skärmavbild 2013-04-30 kl. 19.35.07

110
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00