Smörja magen

I och med att magen började växa snabbt så var jag tidigt ute med oljor för magen, brösten, nedre delen av ryggen och rumpan. Jag har gått upp 3-4 kilo hittills men magen och brösten har ju blivit större och jag vill undvika bristningar i den mån det går (måste bara tillägga att det är härligt att gå upp lite och se kroppen förändra sig! Det är verkligen ett mirakel hur allt fungerar!). Therese som driver Spa By Us är min privata spa-guru sedan början av det här året, hon kommer alltid med kloka tips och bra krämer. Ett märke som jag har fallit för är Elemis, de har verkligen klassiska spa-produkter som är härliga för kroppen. Idag använder jag en mint-scrub (så skön och svalkande) för kroppen två gånger i veckan och smörjer in den varje dag med en återfuktande lotion från samma märke.

Dock är min stora favorit Elemis Japanese Camellia Oil! Lite roligt är det att det var Victoria Beckhams favorit när hon var gravid .. Jag kunde inte låta bli att prova den efter det. Hur som helst så är det en himmelsk dryg olja som jag tar på magen, lite rygg, brösten och rumpan på morgonen och på kvällen. Den glider snabbt in och på kvällen efter att jag har duschat så kör jag body lotion över. Man måste vara rädd om magen tidigt och absolut inte slarva längre fram. Jag vet att oljor inte tar bort risken till hundra procent men man ska ju absolut förebygga precis som med all annan hudvård.

Hur som helst, jag har hunnit testa några hittills men denna är favoriten!

29729-12fc2ad1a0a84093aa1b292c106e5f63

 

Skärmavbild 2013-04-30 kl. 19.35.07

 1. Lina skriver:

  GRATTS längtar efter bilder på eran lilla pojk/flicka. ÅÅÅÅÅÅÅÅ GRATTIS

 2. Hej Isabella!
  Du ska smörja in kroppen för att motverka bristningar.Och oljan du använder är säkert bra.jag har inte testat den.Men smorde in min mage,höfter och bröst,och lår när jag väntade min dotter (22 år sedan).jag använde mig av en ren kokosolja som jag -om jag minns rätt-skickade efter från Yeves Roche.Använde även en Bodylotion med avokadosmör och kokosolja och smorde som bara den.Fick inte en enda bristning.
  men INNAN jag vart gravid-några år tidigare-så satte jag in P-stavar ( det var 6 stycken små på den tiden) och herreminje…jag fick gravidhormorner i hela kroppen (visste jag inte då) hela ansiktet fullt med finnar,gick upp 10 kilo på 1 månad och satt och grät och åt lakrits,och bristningarna…:( Smorde mig ju inte då för jag var ju inte gravid,men nog tror jag det hade hjälpt om jag gjorde det då i och med viktuppgången. sen när jag hade fött min dotter så fortsatte jag och smörja in brösten ( glömt inte det när du ligger på BB) för på 3.e dagen efter förlossningen blir man helt gråtfärdig när mjölken rinner till.Och man vaknar en morgon och då har brösten bytt storlek från -som jag i det här fallet-från B_kupa till DD.jag vart helt chockad.vaknade av att jag inte fick ihop armarna och tittade ned.
  Ja så iaf , fortsätt smörj,och GRATTIS till Eran Bebis i magen.Jag önskar Er all Lycka <3

 3. Frida skriver:

  Tyvärr är bristningar hormonellt, du kan klara dig ifrån dem hela din graviditet men sedan efteråt ändå få den. Jävligt surt.
  Trodde jag skulle klara mig, men tillslut dök dom upp. Men såhär i eferhand bryr jag mig inte särskilt mycket, fick ju en helt underbar skatt. 🙂

 4. Spricker du så spricker du…. finns inga mirakelkrämer, däremot kan krämerna hjälpa mot att det kliar så satans på magen.

  Två graviditeter, smorde satan första graviditeten – fick MASSOR av bristningar. Smorde inget andra – fick inga extra alls trots större mage.

 5. Vad kul att du går på behandling på Spa by us. Jobbade extra där när jag pluggade till spa och hudterapeut. Elemis fick vi också lära oss i skolan och de har jättehärliga produkter!
  Kram och lycka till med graviditeten.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..