Vi väntar barn!

.. Jag har längtat efter att berätta det för er men har velat vänta till efter vecka 12. Nu är vi här och har precis varit på ett ultraljud och tittat så att bebisen mår bra och gjort kub-test. Så himla nervöst! Min mage blev stor redan förra veckan vilket jag tror är ovanligt när man får sitt första barn men tydligen så har jag en livmoder som tippar utåt och då blir det så. Bara mysigt tycker jag att de det tidigt! Gissa om det har varit svårt att dölja för er .. Dels magen som är rund men så har jag ju åkt landet runt och föreläst på scen. Jag har sprungit och kräks innan och efter men fått det att fungera som tur är. Dock har jag redan dragit ner på jobb, det känns bäst så att försöka ta det lugnare nu och framöver, dessutom har jag ju varit så himla trött i några veckor.

Hur som helst, Odd och jag är ju FANTASTISKT lyckliga! Ja menar, det här är det bästa som kan hända i livet och det var planerat och efterlängtat. I november kommer lilla bebisen och vi vet inte om det är en tjej eller kille än. Jag är stolt över vilken fin pappa vårt barn kommer att få, bättre finns inte. Det ska bli underbart att bli mamma. Det har känts rätt från att vi plussade i början av mars. Jag har bara känt mig harmonisk, lugn och förväntansfull. Nu längtar vi efter bebisen! 

IMG_3515

 1. Daniel skriver:

  Och vem är pappan..? Skall Odd verkligen vara så säker?? 🙂 🙂 🙂

 2. Mette skriver:

  Så mysigt Bella.

  Väntar mitt andra barn och är i vecka 17 nu.
  Mysigt å få följa dig 🙂 lycka till!

 3. Emelie skriver:

  Om man är i vecka 12 så gör man inga ultraljud? Det gör man när man är runt vecka 20?
  Och du har en väldigt stor mage för att vara i vecka 12!
  Men grattis till er båda! 🙂

  1. Sara skriver:

   Jag gjorde mitt första ultraljud i v13 och mitt andra i v18 🙂 beror nog lite på vart man bor någonstans och vad dom har för rutiner.

 4. GRATTIS! Och ett stort lycka till! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..