Måndag morgon

Idag är en väldigt roligt måndag, nu på morgonen ska jag till ett produktionsbolag och prata mig och tv i framöver. Jag träffat en hel del olika bolag under de senaste året som har idéer men för mig är det viktigt att det är 100% rätt är det inte de så vill jag inte tacka ja. Ska det bli så ska det bli perfekt från början. Ska bli kul i alla fall och se vart de leder. Sedan väntar möte med Spotlife och lite annat kul på eftermiddagen… Vi hörs lite senare! Ha en trevlig måndag!

601908_480432968692022_1980464184_n

Fin bild på Odd och mig från förra måndagen, premiären av Iron man 3

 

  1. Frida skriver:

    Åh vad kul grattis! 🙂

  2. Lotta skriver:

    Grattis till bebisen i magen! Ni kommer säkerligen bli fantastiska föräldrar!!!!

  3. Anna skriver:

    Fy fan (ursäkta ordvalet) vad det finns många bitterfittor i detta kommentarsfält! Vad har ni för rätt att nedvärdera, kritisera och mobba Bella för hennes utseende och livsval?? Hon är en människa lika mycket som ni är, och ord genom en datorskärm gör minst lika ont som ord ansikte mot ansikte gör. Och varför är hela fridens namn ska Bella behövs stå till svars för sina åsikter?? Om hon tycker att hen-omklädningsrum (som by the way är URlöjligt) är meningslöst får hon väl tycka det! Skaffa er ett liv istället för att gå omkring och vara bittra över vad en, för er, främling tycker.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..