Angelica fyller 25!

Igår samlades alla på Nobis hotell för att fira att Angelica fyllt 25 år! Vi var en härlig skara och det är så mysigt när alla plus respektive har tid att ses. Vi drack jordgubbs – och basilika drinkar och skålade för Angelica. Personerna som var där igår är mina äldsta vänner och rätt som det är så märker jag hur vuxna vi har blivit när jag, Micke, Odd och Messi och Andreas börjar prata om just matkassar och startar en diskussion om vilket företag som är bäst på att leverera hem och så jämförde vi Coop med Mathem. Jag säger såhär, det hade inte varit på tapeten för 5 år sedan när vi sågs. 

Men jag tycker att det är härligt. Det är härligt att minnas tillbaka när jag och Denise ligger hemma i hennes säng hos hennes föräldrar ute i Nacka och äter gino och kollar på Vänner i pyjamas. Det gjorde vi jämt. Sedan har några pojkvänner kommit och gått, likaså knäppa resor och äventyr tillsammans. Och nu sitter vi alla här, är i ett stabilt förhållande, skaffat gemensamt boende, bra jobb, Denise bor rakt över gatan med Thomas, och pratar matkassar. Ge oss fem år till så har säkert några förlovat eller gift sig och några kommer att ha barn. Vad häftigt allt känns!

Skärmavbild 2013-04-28 kl. 08.52.54
Skärmavbild 2013-04-28 kl. 08.54.39
Skärmavbild 2013-04-28 kl. 08.56.00

 1. Ninni skriver:

  Jag hoppas drinkarna inte gällde dig. Av alla bilder att döma är du gravid. Du har ju till och med börjat med mammaklänning..

 2. Det enda jag tänker när jag läser ditt inlägg är att det är lite sorgligt, ni är ju så unga allihop men redan så gamla!

 3. jos skriver:

  Ja du och Odd blir ju föräldrar i år 🙂 spännande när du går ut med graviditeten imorgon!

 4. NT skriver:

  Och alla dina gamla vänner? Nej de har du uppenbarligen effektivt sorterat bort. De som inte passar in i din ”fina” klick. Hade t ex en gammal vän som jobbar på ICA och bor i Hägersten varit lika välkommen?

  1. ellen skriver:

   Tror Bella väljer sina vänner som de flesta av oss gör, dvs. de som ger energi behåller vi och såna som dig som suger…ja dem skiter vi i! Hur många vänner har du, förutom mamma och pappa!?

   1. Cheese skriver:

    En som sorterar bort vänner som har fel jobb är en usel vän och medmänniska. Förtjänar inga riktiga vänner. Sådana människor osar falskhet på en mils avstånd.

    Nu har jag inte påstått att Bella gör det. Känner inte ens människan 😉 Finns en annat sida av myntet också. Som exempel: ”En gammal klasskamrat till Bella tar kontakt med henne i nutid. En klasskamrat som avskydde henne som pesten när dem gick i skolan tillsammans. Nu när Bella är känd är klasskamraten mer än tjenis och vill hänga med Bella. Ska Bella då ta upp kontakten? Bella säger något i stil med. Du gillade mig inte i skolan vad har ändrats? Blir ingen återfunnen vänskap. Den forna klasskamraten sprider att Bella sorterar bort gammal vänner som hämnd på nätet”.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..