Pizzamiddag!

Ikväll kom Thomas och Denise över på pizza och vin. Riktigt mysigt, sedan spelade killarna Fifa och vi sminkade oss. Nu sitter vi i en Uber påväg till en bar och ska fira Angelica med alla vänner!

 1. Henrik skriver:

  Denise är en babe!

 2. Vickan skriver:

  Den förbaskade genusvågen går mig på nerverna!! Bara i sverige mina damer och herrar, bara i sverige!
  Feminister hatar inte bara män, de hatar och kränker även kvinnor som inte tycker som dem, hur långt ska det gå med dessa dumheter? är det inte äckligt håriga armhålor som ska flashas i sociala medier och tidningar, ja då är det någon jäkla skylt på övergångsstället som måste ändras, inte det?? nä då ska man ha en genusneutral snöröjning.. men va fan kom igen!
  Det märks att Sverige inte har haft några som helst katastrofala händelser såsom krig, svält, oväder ( nu pratar vi oväder ala Katrina, och inte Gudrun som blåser ner lite träd här o där) som gör att folk börjar tänka på annat än dessa idiotier. Ok transorna känner sig utanför, då ska man ändra på hela samhället så det även passar just dem, och dessutom köra över alla andra genom att man nu måste höra ordet Hen överallt.. och det ska införas i förskolesystemet osv ok tänk på alla miljoner andra som känner sig utanför
  pga nåt.. ska dessa miljoner också kräva en egen toa/ omklädningsrum etc?
  Ladies and Gentleman detta är vad som kallas.. Dagens I-landsproblem!!
  Tack o hej!!

 3. Bryr mig inte om bloggar, Twitter etc. men vill bara ge dig kredd för dina uttalanden om den sjuka genusdiskussion/förändring som sker i Sverige idag. Vem som helst med sunt förnuft och ngt innanför pannbenet vet att vi är ute på hal is om vi redan på skolnivå tar bort begreppet han & hon.

  Att jämställa unisexkläder med ett 3:e omklädningsrum för ”hermafroditer”, ok transor vill de väl kallas, är så patetiskt och inkompetent så man blir mörkrädd.

  Alla som kan sin historia och religion vet vad som hände m Sodom & Gomorra…

  Stå på dig!

  1. KLara skriver:

   Hej! 🙂
   Vad jag har uppfattat det, så handlar det inte om att ta bort någonting! Det är absolut inte så att alla killar ska börja kläs i rosa och kallas för hen, eller att alla tjejer ska sluta raka benen och bära klänning och kallas för hen, eller att vi ska ha gemensamma omklädningsrum för alla. Det vill nog ingen, och absolut inte jag!
   Det är ingen som vill att hon & han ska tas bort och försvinna, utan man vill bara lägga till ett tredje alternativ för de som inte vill vara en han eller hon, eller i de lägen man inte riktigt vet.

   Så det är ingen som tvingar dig till att vara en hen, man tar inte bort någonting, utan man tillför bara ett litet ord till de som inte vet 🙂

   Jag pluggar vård på universitetet, och vi skriver just nu rapporter där vi citerar journaler (som såklart är belagda med stor sekretess), och där är ordet hen superbra när man inte vill skriva ordet patienten hela tiden.

   Kram Klara

 4. Emma skriver:

  Odd ger mig rysningar brrr

  1. Milla skriver:

   Det är inte så många som står ut med Isabella så hon får väl hålla till godo. Men nog verkar Odd ganska creepy – i synnerhet på de videosnuttar han lägger ut på sin egen blogg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..