Hundhäng

Igår var vi på en jättetrevlig middag hos Odds vänner, god mat, mysig lägenhet och timmarna bara flög iväg. Nu har jag legat och vridit mig i sängen länge, Odd sover längre än vad jag gör. Ska kila iväg till hundparken med Christian och se om någon av hans kompisar är där. Han går just nu bra ihop med en annan mops som heter Sickan och en Golden Retriever som heter Freddie. Så kul att se de busa runt!

 1. Hej Blondinbella! Jag fick tips av en veterinärkollega att Freddi fanns omnämnd på internet. Jag kommer ihåg Christian och hur roligt Freddi och Christian hade det när de lekte. Vi ses kanske snart i Vasaparken igen. Med vänlig hälsning, Johan Olsson

 2. Karin skriver:

  Mopsar är dom äckligaste av hundar, såååå ful är Christian!

 3. Sofia skriver:

  Åh, så söta! 🙂

 4. Jen skriver:

  Om Isabella vill gå ut med sin graviditet eller inte är upp till henne. Det kommer i sådanafall vara hennes första och man blir väldit försiktig med just den första graviditeten eftersom så mycket kan hända just i början.

  Och till Stina J, det är riktigt illa att använda dryga ord till någon som är gravid/ ike gravid- Spelar ingen roll, man uttrycker sig inte så. ”Du sväller ju över alla bräddar ” ? Det är ju knappats så hon sitter och svullar i sig en chipsfabrik för nöjet skull. Om hon går upp i vikt så är det av en anledning ( om hon nu är gravid) så skippa vikt pikarna. Idiot.

 5. Lovisa skriver:

  Hej!
  Ville bara låta dig veta att om du accepterar Kians inbjudan om att komma hem till oss på te (en av alla miljoner kommentarer till att du vill höra av en riktig hen), får du gärna ta Christan med dig!
  Vi bor förresten vid Odenplan, det kan ju vara intressant att veta när du ska ta ställning till inbjudan. 🙂
  Vi är ”mellan hundar” just nu och får därför gärna hundbesök.

  Med vänlig hälsning
  Lovisa

  ”Hej, Isabella!

  Du efterlyste ju något slags bevis för att det alls finns personer som inte känner sig vare sig fullt ut som kvinna eller fullt ut som man, och i så fall att få veta vilken syn dessa har på omklädning, toa och dusch. Det var i alla fall så jag uppfattade ditt inlägg.

  Jag ser att du har fått några svar nu, och här kommer ett till, i form av en intervju som jag gjorde för ett par månader sedan: http://www.transformtraining.se/transform-trans/transtankar-1452235 Jag är själv en sådan där person, varför jag naturligtvis vill påstå att jag finns. Dessutom har jag under ganska lång tid nu arbetat med träning och hälsa – för alla möjliga människor, men också många som inte heller känner att de är (eller självklart uppfattas av andra som) man eller kvinna. Det känns som att också de finns på riktigt.

  Om du verkligen, verkligen vill veta och förstå på riktigt, har jag ett annat förslag: Du är hjärtligt välkommen hem på en kopp te’ hos mig och min familj, så kan vi förklara så gott det går. Om det känns alltför närgånget, kan vi ses på stan över en kopp eller ett glas.

  Men vänliga (jodå) hälsningar,
  Kian Sigge”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..