Mina ringar

Idag är det fredag. Jisses vad veckan har gått fort. Jag har ändå haft en relativt lugn vecka. Försöker att inte jobba lika intensivt längre, har börjat gå lite på sommar-mood mentalt trots att det är ett tag kvar. Ikväll så ska Odd och jag iväg på middag hos en arbetskamrat till honom och hans tjej. Det ska bli trevligt! Och på lördag så ska vi fira Angelica som fyllde 25 år i veckan. Kul helg! Idag har jag tagit det lugnt fram till nio, hann sova ut och tog sedan upp min laptop och ska jobba hemifrån under förmiddagen. Har en del texter som ska bli klara och förbereda en föreläsning.

Jag tänkte bara påminna er om mina nya ringar i kollektionen som verkligen har blivit en personlig favorit. Den finns i vit och i rosa. Sterling silver och Cubic Zirkonia. Ringarna finns hos Bubbleroom! 

Skärmavbild 2013-04-26 kl. 09.19.53
Skärmavbild 2013-04-26 kl. 09.20.09
Skärmavbild 2013-04-26 kl. 09.20.18

 1. Pia skriver:

  Varför är alla så svartsjuka på Blondinbella? Hon är ju klart smartare än alla som klagar på henne på den här hemsidan. Hur skulle hon annars ha lyckats med det hon gör? Tur? Knappast! Hon är fasen mycket intelligentare än alla er gnälliga tillsammans!

 2. Sandra skriver:

  Åh ringen i rosa är så himla underbar. Det är dessutom min favoritfärg. Synd bara att min ekonomi inte tillåter att jag sku köpa den :/ ha en bra dag!

 3. Julia skriver:

  Kan inte du göra mer videobloggar? 🙂

 4. Karin skriver:

  Trevlig helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..