Mayla ikväll!

Ikväll så håller Pingis och jag ett event i Mayla-butiken i Mood-gallerian tillsammans med Maylas grundare, vackra Marlene! Klockan 17.00 börjar det och håller på till 20.00, kom gärna det kommer att bli kul! Nu ska jag iväg på lunch med Ida som är i Stockholm. Vi har en långlunch inbokad tillsammans, gud så mysigt. Vill också passa på att tipsa om Bubblerooms superrea idag här, uppge koden BELLA. Mina smycken är inte på rea men finns hos dom här. 

20130424-164250

 1. ellen skriver:

  Tänk om Bella skulle stänga ner kommentarsfältet här på bloggen så det inte fanns någon möjlighet för läsarna att fälla elaka kommentarer till henne. Tror det skulle bli jobbigt för en del, riktigt jobbigt. Eller om det finns en möjlighet att du måste godkänna alla kommentarer innan de läggs ut, att du då väljer att bara lägga ut alla positiva kommentarer och resten i soporna. Kanske nåt att fundera på Bella, på skoj liksom, en halvdag eller nåt!

 2. sara skriver:

  Det är intressant hur desperat du verkar vara just nu efter läsare och besökare till dina föreläsningar. Din öppna föreläsning häromdan såg ju knappast ens halvfull ut, och då har du ändå gjort enormt mycket reklam för den och sagt sen flera månader tillbaka att det nästan är fullbokat. Du tror verkligen folk är så korkade att de tror på det när du länkar till den stup i kvarten? Och nu eventet på Mayla, du kunde lika gärna skrikit ut ”SNÄLLA SNÄLLA KOM PÅ VÅRT EVENT!”. Det är klart och tydligt att du provocerar med inlägg om genus strax innan något event i ett desperat försök att skapa lite intresse och få uppmärksamhet. Det är rätt sorgligt. För hur mycket du än kallar dig själv entreprenör skulle du faktiskt aldrig klara att driva ett företag utan bloggen, du är bara en person folk gillar att hata. Det är tydligt att du inte kan driva dina verksamheter UTAN att provocera, och det är fan inte företagande.

  1. Robin skriver:

   Jag skrev en kommentar innan och när jag gick ut på promenad efteråt så kom jag å tänka på precis de här du skriver. Jag kom å tänka på Bellas föreläsning som jag kollade på en gång där hon beskriver vilka sorters inlägg hon lägger upp under dagen. Jag tror de va vid tre hon brukar lägga upp provocerande inlägg så folk hinner irritera sig på de på jobbet för att sedan komma hem å gå in på bloggen igen å kommentera. Det blri så tydligt hur strategiska hennes korkade inlägg är och det är sorgligt. Jag blir irriterad på mig själv också att jag blir provocerad men kanske har det att göra med att Bella tänker bara pengar å har ingen som helst folkvett. Det är liksom värt att sprida dynga..så länge hon får läsare och cash?! Sorgliga sorgliga värld!

 3. Robin skriver:

  Se dokumentären Orchids – My Intersex Adventure SNÄLLA Bella gör det för din EGEN skull! Du är så okunnig inom genus och intersexualdebatten så du är fanken skyldig mänskligheten detta. Jag ber till högre krafter att du och Odd inte får ett intersexuellt barn…då kanske ni skulle adoptera bort det eller bestämma kön genom att klä den i blått eller rosa??

 4. J skriver:

  Varför bemöter du aldrig kritik? Många gånger nu som du fått väldigt sakliga kommentarer i kommentarsfältet som du helt struntar i.

  1. Hon vill bara ha fler klick på bloggen. Snart kommer säkert en artikel i någon av nättidningarna som får folk som inte läser att strömma till.
   Känns ju rätt tydligt nu att hon inte bryr sig om sina unga läsares bästa.

   1. Lina skriver:

    Linn Herbertsson är ett bra exempel som Isabella borde ta efter. Hon svarar ofta på sina kommentarer i kommentatorsfältet, ris som ros.

    1. Kim skriver:

     Precis, Linn är en suverän bloggare, intressant att följa och verkar bry sig om sin läsare, härlig tjej!

    1. Säkert Linn själv som skrivit detta 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..