East med Ida

Vilken härlig dag jag har haft! Några möten på förmiddagen med bland annat Spotlife och sedan VJ1890. Vid lunch träffade jag Ida för en ledig eftermiddag ihop. Vi åt lunch på Easts uteservering och beställde in massor av god sushi och sashimi. Sedan blev det en tur på stan och mötte upp Elaine för en smoothie. Nu befinner jag mig på The Hair Bar och får håret fint. Om en halvtimma börjar eventet här på Mayla. Verkligen en lyxig eftermiddag, det behöver man ibland.

IMG_3488
IMG_3489

 1. Sanna skriver:

  gud va gott de där ser ut !
  verkligen snyggt upplagt

 2. E skriver:

  Hej Isabella. Jag såg att du länkar till Per Rydberg, vilket känns lite märkligt med tanke på er relation. Länken går till en site som heter lånapengar365.com,och jag undrar hur du ser på den här siten. Du arbetar ju just nu med privatekonomi, och tycker du att den här siten signalerar ett vettigt budskap ur en privatekonomisk synvinkel? Eller varför länkar du till den?

  /E

 3. ida skriver:

  Jag avskyr dig Bella. Skulle skämmas att vara med i din blogg. Du är ful både utanpå och inuti. Vidrig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..