Att hitta på ett problem

.. Och så kom det en sådan här nyhet igen som kändes som ett förlängt aprilskämt.

Att Södra Latin i Stockholm inför ett tredje omklädningsrum som är till för dom som inte känner att de passar in någonstans. Jag blir bara så himla nyfiken kring just det där. Trots sin sexuella läggning så är man ju fortfarande ett kön. Det är ju inte så att man har två kön som en  hermafrodit och får panik över vilket omklädningsrum man ska gå in i. Hur långt ska vi dra det? Ska vi lägga till en toalett också på offentliga platser för de som inte är en man eller en kvinna? En egen hen-toalett? Ska vi hitta på ett till yrke också för de som inte känner att de kan gå till en gynekolog eller urolog för att man är något där i mellan? Ska vi göra en hen-avdelning i klädbutikerna så att ingen blir kränkt över att det bara finns manliga och kvinnliga kläder?

Skärmavbild 2013-04-25 kl. 09.26.35