Hos Almi idag!

Åh vilken bra eftermiddag och kväll det blev! Jönköpingsbor är helt underbara. Så himla glada, rätt fram och engagerade. Idag var det Almi som hade bjudit in UF-elever som kom och lyssnade. Efter att ha lyssnat på personer som jobbar på Almi är jag ännu mer imponerad över deras arbete. Bara här i Jönköping hinner dom hjälpa till att finansiera över 150 företag varje år. Är man över 18 år och behöver kapital och rådgivning tills sin idé kan man söka. Så sitter ni på en bra företagsidé men saknar just pengarna i startfasen (eller tillväxtfasen) så testa att sök till dom. Det värsta som kan hända är ett nej och då är det bara att söka igen och fila lite på sin affärsplan. Go Almi säger jag bara!

IMG_3355
BH52FyDCYAEGfUB.jpg-large
Skärmavbild 2013-04-15 kl. 18.56.24
Skärmavbild 2013-04-15 kl. 18.56.11
Skärmavbild 2013-04-15 kl. 18.56.01

 1. pappa skriver:

  ”Tjejer är starka” – ”Våga ta för er, Tjejer”

  Blondinhitler.

 2. Sarah skriver:

  Det är ju så vi smålänningar är 😉 Inte alls dryga som många stockholmare! Inte konstigt att du trivs nere i Småland 🙂 Dags att flytta dit kanske? Bra ställe att växa upp i tycker jag iaf!

  Kika gärna in min blogg om mitt liv i New York! Växjötjejen som lämnade allt för livet och kärleken i USA! Resor, Shopping, Sights, Uteliv mm!

  http://www.sohohousewife.com

  Ha en fin dag!

  1. sthlm skriver:

   Ja snälla, flytta.
   /Vi i Stockholm

  1. Scott skriver:

   Alltid kul när det är en cirkus i stan! Barnen får något att kika på.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..