Liten Chanel-kärlek

Efter gårdagens möten så sprang jag förbi Chanelbutiken innan jag skulle tillbaka till hotellet och hittade denna fina korthållare. Jag har velat ha en länge men har väntat tills nästa gång jag befinner mig i en stad som har Chanel. Det blev en svart glansig korthållare som matchar min svarta väska från samma butik. Perfekt när man inte orkar har hela plånboken med sig. Nu ska vi ut en sväng på stan, har suttit och jobbat på förmiddagen medan Odd har kollat på film. Min hjärna fungerar bäst på förmiddagen så det är lika bra att ta dessa timmar till att få jobb gjort.

 1. ragna skriver:

  Såå fin! 🙂

 2. Maria skriver:

  Hur många är det som hänger på den här bloggen som bara är ute efter att kritisera? Korthållaren är fejk, ordet entreprenör är fel, företagare ska inte resa… Tycker det är ett mycket märkligt beteende. Internet är oändligt stort, och ändå väljer folk att läsa och kommentera bloggar där de uppenbarligen blir provocerade och irriterade. Och missunnsamhet klär ingen.
  All cred till dig Isabella som kör på ändå. Hoppas du tar åt dig av alla som skriver positiva kommentarer.
  Kram Maria, 32.

 3. Har du någon kommentar kring debatten som startat efter ditt uttalande att folk borde klä sina barn stereotypt så att du fattar vilket kön ungen har?
  Hade varit intressant att få höra varför du tycker kön är så viktigt så att du inte kan prata med barnens föräldrar om du inte känner till könet på barnet?
  Och varför du tror att en flicka med blått och en pojke med rosa tar skada?
  Och hur du kan förespråka kvinnligt företagande och prata om kvinnors självkänsla när du samtidigt tycker att gamla snäva könsroller från 50-talet är helt rätt?
  Jag undrar också varför du reagerar om två föräldrar väljer att kalla sitt barn ”hen” när dom pratar om det istället för han eller hon? Varför du tar illa vid dig om någon låter sitt barn ha alla färger som finns oavsett kön?
  Sist är jag också intresserad av en helhetssyn kring genus från dig och hur du ser på att flickor behandlas på ett sätt och pojkar på ett annat.
  Gärna med motiveringar och argument som går att bemöta och förstå istället för ”det är ju så pinsamt att säga fel!”

  1. Sara skriver:

   Oj! Det här har jag missat. Hur, var och när gjordes detta uttalande?

    1. Sara skriver:

     Tack snälla Annette för länk.

     Håller med ”Frillan”. Hur fasiken tänkte du nu Isabella?! Fruktansvärt pinsamt sagt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..