Buca Mario

Vi kom nyss hem från ett fantastiskt litet ställe här i Florens, restaurang Buco Mario som ligger vid piazza Santa Maria där vårt hotell ligger. Det ser inte mycket ut för världen utanför men inne gömmer sig en klassisk genuin florentinsk restaurang med supergod mat. Jag åt melon med skinka till förrätt, risotto med svamp och sedan en stor tallrik med färska jordgubbar och lite socker till efterrätt! Har varit dåligt med bloggande idag men det har regnat och jag har jobbat en del, trots det är de ändå mysigt att Odd är med.

 1. Åh Buca Mario. Åt världens godaste bistecca fiorentina där på vår smedmånad.. Hoppas ni haft en mysig resa!

 2. Ulla skriver:

  Det verkar inte vara något vidare väder i Italien, men det är nog härligt att komma iväg ändå.
  Snälla Bella, kan du inte byta bild på din blogg nu? Den som sitter där är ju jättetrist och har dessutom suttit där i evigheter!
  Ditt hår ser heller inte bra ut på det fotot. Det är verkar jätteslitet, randigt, helt livlöst och i flera gula nyanser. Näe, den bilden passar inte den kvinna du är och vill vara, och på sistone har du ju också skrutit över ditt hår flera gånger. Det har blivit så långt, och du är nöjd och glad över det igen. Byt bild Bella, snarast, och jag tror de flesta vill att Christian ska vara med denna gång också. Han är supergo’!
  Ha det gott!

 3. Malin skriver:

  Italiensk är så himla gott! 😀

 4. Stina skriver:

  Låter som en bra påsk:) Italien är ett underbart land..

 5. Bella! Den RINGEN du lade upp på din blogg med rosa stenar, (VJ1890 BY BB WOM R4) där finns bara en storlek (17), hur vet man om den passar? Är det 1,7cm i diametern? Alltså 17mm.
  Sjukt tacksam för svar, puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..