God morgon Florens

Herregud vilket bra hotell det här är! Jag ska strax rusa iväg på två spännande inköpsmöten här i Florens men tänkte bara visa upp frukosten. Igår så kunde vi beställa från en lista vad som skulle komma upp hit på morgonen, man fick välja precis vad man ville, det fanns inga gränser. Odd önskade sig nypressad päronjuice och filmen Forrest Gump bara för att testa .. Och halv tio imorse kommer vår frukost upp och filmen Forrest Gump som vi kunde se till. Kul ju! Vi åt bacon och ägg, färsk frukt, croissanter och färskpressad apelsin juice till mig. Himmelrike!

Hur som helst nu blir det två möten. När jag bokade resan så skulle jag bara på ett möte men sedan dök idén upp till inneskor och då hittade jag ett perfekt företag här för att få lite hjälp och ideér.

  1. Oh, ha ha ha ha! ! Ha! ! Le temps de le manquer! Eden est ¨¤ court de conte de f¨¦es chaotique en constante ¨¦volution, mais aussi Guangcan! ! Le gaz ¨¦loign¨¦s des bombes, doux, en ligne droite et en vue des agriculteurs,Normalis¨¦ voile du calendrier gr¨¦gorien

  2. Maria skriver:

    Glad Påsk till dig Isabella <3 <3 <3
    Åh vad gott maten ser ut!Mums =)
    Ha en Jättebra fortsatt påsk!
    Kramar från Maria =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..