Inneskor & doftpinnar

Hej på er!

Vilken dag! Mötena gick bra. Det första kan jag inte riktigt berätta om men det andra om inneskorna var bra. Jag träffade ett företag här i Florens som gör just det och vi pratade om möjligheten till att jag skulle ta in det till Sverige. Skorna var inte 100% så som jag hade tänkt det så jag behöver fråga om dom vill göra en speciell kollektion för vårt land, gränsen mellan tantigt och bara sköna feminina inne-ballerians är liten. Men mycket viktig. Blev en tur på stan sedan med Odd, vårt hotell doftar så himla gott så vi gick till butiken som gör doftoljan/pinnarna (vad kallas det för?) och köpte samma doft. Sedan blev det en liten sväng inne på Chanel också. Visar senare vad jag köpte .. Man vill helst ha allt!

SavedPicture-2013329183918.jpg
SavedPicture-2013329183921.jpg
SavedPicture-2013329184254.jpg

Jag utanför Café Pitti där vi åt lunch på rekommendation från Angelica. Jacka från H&M, kjol från Mayla, vit blus från Vero Moda (finns i min boozt-shop här), skor & väska från Chanel.

k

SavedPicture-2013329183929.jpg
SavedPicture-2013329183932.jpg
SavedPicture-2013329183936.jpg

 1. Carro skriver:

  Bodde i Florens i tre år, det är en otrolig stad! Hoppas att ni var uppe vid piazzale michelangelo och att ni passade på att njuta av en god glass vid ponte vecchio!! Nästa gång ni åker ner så ta en drink på Slowly och om ni ska ut och dansa så passa på att kika förbi YAB… Öppnar sent dock:) ha det gott

 2. Anna skriver:

  Ni är jätte fina!

 3. Juni skriver:

  Du ser sliten ut??

 4. Msz skriver:

  Vad härligt det ser ut 🙂 Längtar tills man kan gå med bara ben 🙂

  Msz.bloggplatsen.se

 5. Sandra skriver:

  trött? smala glansiga ögon,du ser jättetrött ut?
  du som alltid annars ser så fräsch ut på bilder

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..