Nya ringar!

God morgon på er!

Imorse klev jag upp lite innan Odd och gjorde ordning en frukostbricka, tände ljus och kom in sjungandes ”Ja må han leva”. Men jag glömde bort halva sången, vad kommer efter ”ut i hundrade år?” Min fina fästman blir hur som helst 25 år idag! Jag tror att han verkligen gillade sin present, vad det det var kan ni läsa i hans blogg senare. Nu ska jag ska göra ordning mig och börja jobba. Det har kommit in två nya ringar från min egna smyckekollektion för VJ1890. De är stilrena och väldigt vackra. Ringen består av silver 925 och stenen är en Cubic Zirkonia.

Ni hittar dem här :- )

ringvit2
ringrosa

 1. Amazing! This is often one specific of the very valuable weblogs We’ve at any time occur over about this subject. Essentially Impressive. I will be additionally a professional with this topic in order to realize your energy.

 2. Hanna skriver:

  Guuud så fina, enkla & klassiska! 🙂

  kika gärna in på min blogg – sweetwalk.blogg.se

 3. ida skriver:

  Jag är bara så förälskad i din rosa power ring! Jag har nyligen tagit min juristexamen och ville unna mej något fint, men nu kan jag inte hitta den någonstans =(
  Finns det ingen möjlighet att få tag i den längre?
  Tacksam för svar!

 4. Hon menar ändå efter det!
  ”…Och när han har levat och när han har levat…”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..