ANNONS

Nya ringar!

/

God morgon på er!

Imorse klev jag upp lite innan Odd och gjorde ordning en frukostbricka, tände ljus och kom in sjungandes ”Ja må han leva”. Men jag glömde bort halva sången, vad kommer efter ”ut i hundrade år?” Min fina fästman blir hur som helst 25 år idag! Jag tror att han verkligen gillade sin present, vad det det var kan ni läsa i hans blogg senare. Nu ska jag ska göra ordning mig och börja jobba. Det har kommit in två nya ringar från min egna smyckekollektion för VJ1890. De är stilrena och väldigt vackra. Ringen består av silver 925 och stenen är en Cubic Zirkonia.

Ni hittar dem här :- )

ringvit2
ringrosa

40
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00