Shopping…

Idag hade jag ett shoppingsug att stilla. Vi åker ju till Florens i Italien imorgon och där är det vår och därför ska väskan packas därefter. Smet in på Mayla och hittade en mintgrön klänning som jag blev kär i och så ett par skor i butiken bredvid från Gianvito Rossi. Jag har dom i mörkgrönt och guld och de är världens skönaste pumps så nu har jag de i svart också. Blir fint på resan. Nu ska jag fixa ordning här hemma, ikväll kommer Odds familj över för att fira hans B-day!

FR0067

 1. Jag gillar den här klänning på dig Blondinbella

 2. Leni skriver:

  Supertjusigt!Vad har hänt med din panna?Det kanske är ljuset som spelar mig ett spratt men det ser ut som du har ett typ ett brännmärke i pannan?

 3. A skriver:

  Ett tips från en som just nu befinner sig i Bologna (typ 1 h från Florens): Packa inte bara vårkläder. Det är sjukt kallt här. Och regnar i princip konstant. Jag gjorde felet att bara packa vårkläder, och det är verkligen inget jag rekommenderar. Men hoppas ni får en trevlig resa ändå!
  (och ett till tips: jag var i Florens förra helgen och det finns typ världens största Zara där. Värt ett besök!!)

 4. Sanna skriver:

  Färgen på klänningen är jättefin, men modellen är inte väldigt smickrande. Tror Elaine skrev ett inlägg för ett tag sen om tältblusar; om man har lite kurvor blir det bäst om man klär sig därefter och inte i för påsiga kläder. Ha det så kul i Florens!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..