Jobblunch/Economista

Jag har haft en bra dag idag, kom nyss hem. Pingis och jag träffades över en lunch och gick igenom allt som behövdes. Snart börjar vi föreläsa ihop och vi kommer såklart att behöva träna lite innan. Pingis är en van föreläsare, jag med och det ska bli spännande att göra det ihop. Vi ska föreläsa om privatekonomi på Folkuniversitetet i Stockholm den 24 april och den 22 maj. Superkul! Platserna är till 90% satta. Ni kan läsa mer om våra föreläsningar här. 

Jag körde en klassisk svart Gretaklänning idag, så sköna.

 1. Juni skriver:

  Du ser sliten ut!!?

 2. lisa skriver:

  Så fin du har blivit, ditt ansikte har blivit smalare och käkbenen har blivit av långare. Dina armar har blivit smalare. Allt är mycket snyggare! Så fin är du Bella 🙂

 3. jo, jag tänkte ett perspektiv= vad 2 världen kanske 1an tyskarna gör. Dom har ju mkt aktier. Tex simens idioten skitstöveln sponsra siter med 10 kr. Varför just svenska? Det är ju bara å sänka denna. Och varför ge tyskarna? Socialistiskt skitfolk – det spelar ingen roll vad man gör dom gynnar bara sina egna. Det kan vara helvetet tex posten andelen och kommunisternas poststöld som aktivt ägaransvar lyser med sin frånvarå tex humanoiderna och starkare am ”sparken i röven för skitjävlarna”. Nu är ju äntligen stevenson på väg bort, det gick ju till ökat ägaransvar tex. Och nya bildesigner kommer mkt snart!

 4. Jag förstår att ni kan kosta på er en långlunch ni som jobbar dubbelt så snabbt som en vanlig människa 🙂

  1. Tua skriver:

   Den där intensiva arbetsdagen verkar inte ha blivit särskilt jobbig:
   I måndags:
   ”…på onsdag så är Pingis tillbaka från Karibien så då blir det en massa jobb för vår del.”
   I tisdags:
   ”Imorgon har Pingis och jag en arbetsdag ihop med en massa möten med vårt bolag Economista.”
   I onsdags:
   ”Pingis och jag träffades över en lunch och gick igenom allt som behövdes.”

 5. nea skriver:

  JÄTTEVACKRA TJEJER! 😀 Följer båda era bloggar! Ni är bäst! Härligt med starka tjejer som brinner för att jobba och insperera andra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..