ANNONS

BB + Bangerhead

/

Jag har inlett ett samarbete med Bangerhead där jag har valt ut min favoritprodukter på deras hemsida som jag använder och gillar starkt. Förut ut är det Dermalogicas Skin Hydrating Masque som är en superbra ansiktsmask för en torr hy som behöver en fuktboost. Dermalogicas Intensive Eye Repair som är en härlig ögoncreme som känns som silke. Redken Blond Glam som återger mitt blonda hår en otrolig glans. Redken All Soft Heavy Cream som är en djupverkande inpackning och Paul Mitchell Seal & Shine som är värmeskydd och glans i ett!

Passa på nu så ger jag dig 20% i rabatt på allt hos Bangerhead (exkl kampanjer) med rabattkod: bella20

femfavoriter_gruppbild

21
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00