På tåget

Nu sitter jag på tåget till Gävle. Är framme runt fyra och ska gå till ett hotell där Företagarnas event hålls ikväll. Det blir paneldebatt och så ska jag upp på scen halv åtta och föreläsa. Hemma vid elva ikväll. Min största utmaning idag är att hålla mig vaken. Jag föreläser oftast på förmiddagen och då gör det inget att jag har klivit upp 4.30 för att komma dit. Men att vara pigg och igång till halv nio på kvällen är en utmaning för min del .. Jag har ju faktiskt gått och lagt mig åtta senaste dagarna. Är verkligen ingen kvällsmänniska. MEN som tur är det otroligt roligt att föreläsa så jag tror att jag kommer pumpas med adrenalin under kvällen och då blir det inget problem.

Däremot finns det en stor fördel med att föreläsa på kvällen just idag. Jag fick ju nämligen en stor bedövningsspruta (den är säkert liten men i mitt huvud så ser den ut som en gurkas storlek) hos tandläkaren imorse så det känns bra att den börjar släppa så att jag slipper prata helt sluddrigt (och inte bita mig i kinden, gör det varje gång). Fy, jag klarade besöket   men ett antal tårar senare.

isa
FR0061

Hittade min bok Isabellas Hemligheter på Pressbyråns pockethörna! 

 

 1. louise skriver:

  Köppte den idag!♥

 2. lisa skriver:

  åh, vad fin bild! 🙂

 3. Glad att jag hittade pocketversionen av en slump och jag har precis läst ut den. 25 år gammal och ändå ett och annat tips man kan ta till sig, boken passar verkligen så gott som alla kvinnor/tjejer!

  Kram

 4. Och min bok ”Den vita frun” är också med på tredje raden. Utvald till topp 15. Herregud vad glad jag blev nu! Så roligt.

  kram Frida

 5. Sofia skriver:

  Så HIMLA FINT med blått. Herregud kvinna. Det klär dig verkligen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..