ANNONS

På tåget

/

Nu sitter jag på tåget till Gävle. Är framme runt fyra och ska gå till ett hotell där Företagarnas event hålls ikväll. Det blir paneldebatt och så ska jag upp på scen halv åtta och föreläsa. Hemma vid elva ikväll. Min största utmaning idag är att hålla mig vaken. Jag föreläser oftast på förmiddagen och då gör det inget att jag har klivit upp 4.30 för att komma dit. Men att vara pigg och igång till halv nio på kvällen är en utmaning för min del .. Jag har ju faktiskt gått och lagt mig åtta senaste dagarna. Är verkligen ingen kvällsmänniska. MEN som tur är det otroligt roligt att föreläsa så jag tror att jag kommer pumpas med adrenalin under kvällen och då blir det inget problem.

Däremot finns det en stor fördel med att föreläsa på kvällen just idag. Jag fick ju nämligen en stor bedövningsspruta (den är säkert liten men i mitt huvud så ser den ut som en gurkas storlek) hos tandläkaren imorse så det känns bra att den börjar släppa så att jag slipper prata helt sluddrigt (och inte bita mig i kinden, gör det varje gång). Fy, jag klarade besöket   men ett antal tårar senare.

isa
FR0061

Hittade min bok Isabellas Hemligheter på Pressbyråns pockethörna! 

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00